Руснак може да поеме ръководството на Интерпол

Политическият психолог Антоанета Христова: Зад всеки протест има сценарий

Минерален извор отоплява училищата и детските градини в Стралджа

Авария остави без ток целия остров Родос

БСТ И БФС отбелязаха 25 години от златния гол на Емил Костадинов с турнир по джаги

Мустафа Карадайъ: Оставката на злополучния вицепремиер е закъсняла, няма да промени нищо

Райската ябълка дава енергия и лекува Подходяща е за консумация през Коледните пости

15 машини са в готовност да чистят Кюстендил през зимата

Близо 7 млн. германци са силно задлъжнели

Над 300 деца и родители се включиха в празника на здравословното хранене „Вкусна есен“

УМБАЛ Бургас готви календар в помощ на недоносените бебета

Франс Тимерманс: България и Румъния не вървят в пакет при мониторинга

Нагли крадци проникнаха в блок в София и задигнаха колело

Перник се побратими с предградие в Чикаго

Бурен вятър спря фериботни връзки в Гърция

Теленор с приз „Най-бърза мобилна мрежа в България за 2016 г.“

Майкъл Фоли

Теленор спечели наградата “Най-бърза мобилна мрежа в България за 2016 г.” на световния лидер в областта на технологиите за измерване на скоростта на интернет мрежи Ookla, съобщи главният изпълнителен директор на Теленор България г-н Майкъл Фоли на пресконференция в столицата.

Теленор заслужи отличието заради резултатите от повече от 350 000 потребителски теста, извършени с над 65 000 мобилни устройства, в над 600 места в страната през първите шест месеца на 2016 г.

„Всички тестове са извършени с помощта на приложенията, създадени от Ookla, на локации и в час от денонощието, избрани от потребителите. Потребителските тестове са напълно независими и не са поръчани или подпомагани по никакъв начин от Теленор. Верифицирахме и анализирахме резултатите от тестовете на мрежата на Теленор и ги сравнихме с тези на мрежите на другите оператори в България. Беше очевидно, че Теленор има най-бързата мобилна мрежа в България“, коментира изпълнителният директор на Ookla Дъг Сътълс.

„Наградата за “Най-бърза мобилна мрежа в България за 2016 г.” на Ookla е знак, че развиваме своята 4G мрежа в положителна посока. Отличието показва също, че нашите клиенти оценяват, както качеството на мрежата ни, така и нашите търговски предложения. Резултатите ни от старта на 4G мрежата на Теленор досега, доказват, че сме на прав път в постигане на амбицията ни да бъдем любимия оператор за българските потребители и техен предпочитан доставчик на дигитални услуги. Благодарим на всички свои клиенти за доверието и за това, че ни помагат да направим своята мрежа и услуги още по-качествени“, коментира главният изпълнителен директор на оператора г-н Фоли.

Теленор отчита 160% ръст на потреблението на мобилен интернет и над 60% ръст в проникването на устройства, поддържащи 4G технология в своята мрежа за първите девет месеца на годината в сравнение със същия период на 2015 г.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.