Телците да се пазят от самозаблуда, Водолеите да си наложат такт и търпение - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Имате сили да се справите с трудностите по пътя си, въпреки че сте на противоположното мнение. Работете спокойно и уверено. Ако решите да пътувате, осъществете намеренията си следобед или привечер, за да не пропилеете деня си. Професионалните ви планове могат неочаквано да се променят изцяло и да ви създадат проблеми при справяне със задълженията. Не ви съветвам да разрешавате лични проблеми, затова по-добре забравите за намерението си в този ден. Не прекалявайте с настояванията си за сексуални удоволствия, ако любимите ви хора нямат желание за тях.

ТЕЛЕЦ

Пазете се от самозаблуда, която е причината да сте доверчиви и щедри, но без да получите признание и благодарност. Избегнете загуби, породени от вашите действия. Следобед сте потиснати. Не сядайте зад волана, защото са възможни автомобилни произшествия. Работата с хора, които не са ви приятни, ви действа на нервите. Внимавайте с новите делови запознанства. Близките ви отново са разочаровани от вашето отсъствие и назрява поредната разправия. Намерете време за тях и поговорете с децата си. Липсва разбиране у интимните ви половинки. Трудно могат да ви простят заетостта ви, която ви лишава от тяхното присъствие. Не се надявайте на сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни и анализирайте действията си, завършете изостаналите задачи. Възможни са финансови загуби, заради ваши грешки, породени от прекалено доверяване, което е типично за вас, а след това страдате, но не признавате вината си. Не навлизайте в безсмислени спорове. Очаквайте трудности при срещи и разговори. Личните ви отношения са застрашени от разпад, при това по ваша вина. Много говорите, питате, търсите поводи за разправии. Не сте сигурни в чувствата си. Не се домогвайте до сексуални наслади с хора, които не ви допадат, за да си спестите душевните страдания.

РАК

Задължителна е предпазливостта на вашето работно място. Възможни са грешки, които трудно ще поправите и ще обвинявате всеки друг, но не и себе си но във ваша вреда. Работата ви спори, но начинанията ви са обречени на провал. По-добре не прибързвайте се огледайте внимателно и осъзнайте причината за грешките си. Не се надявайте на компромиси с брачната и интимна половинка, особено ако играете двойна игра. Сексуалните ви отношения са причината да се разпилявате на два фронта, но в един момент трудно ще издържите.

ЛЪВ

Денят е критичен, не само защото сте във властта на емоцията, а и защото трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте. Обмислете най-добрите възможности,  за да подобрите материалното си състояние. Ще получите предложение за пътуване. Обсъдете с вашите колеги разширяване на бизнеса и нови задгранични срещи. Вашето поведение е било нервно и агресивно очаквайте сцени на ревност защото усещате, че сте виновни. Причината е във вашата заетост. Не се изкушавайте да обяснявате на партньора си колко сте изморени, защото ще навредите на сексуалните си отношения.

ДЕВА 

Идеите, които обмисляте може скоро да ви донесат очакваните резултати, ако сте разумни и не действате в разрез с изискванията на обществото. В състояние сте да подобрите социалното си положение. Неразрешени проблеми, свързани с деловите ви отношения и с намерението да развиете допълнителен бизнес ви препъват. Вечерта сте радостни и щастливи от предстояща  романтична среща, която очаквате отдавна с голямо нетърпение, след също така неочаквано познанство. Не се вживявайте в своята сексуалност, за да не се провалите. 

ВЕЗНИ

Организирайте провеждането на делови срещи и не забравяйте да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате още при първия опознавателен разговор. Денят не е добър за сключване на договори. Вашето спокойствие и търпение са гаранция за успех. Не бъдете прекалено разточителни, ако се налага да организирате служебен или личен обед.  Радвате се на споделени чувства и не трябва да се притеснявате за личните си отношения, но това не е причина да се отдавате само на професионалните си мечти. Интимният ви живот е хармоничен, а сексът ще ви зареди с нови сили.

СКОРПИОН

Изпълнени сте с готовност да се впуснете в поредните рисковани начинания, които вместо успех, ще предизвикат пълният ви крах, ако не надмогнете ината си. Мъстите незнайно на кого, но си вредите на работата. Личните ви проблеми са причина да сте разсеяни, затова си наложете внимание на работното място. Пазете се от запознанства. Нормализирайте отношенията си у дома и ще се убедите, че спокойствието прави щастливи и вас и интимния ви партньор. Сексът ще ви се отрази добре, ако сте се напрегнали на работното място. Изживейте с удоволствие интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Във ваша полза е да се захванете здраво за работа. Имате достатъчно сили, за да отхвърлите служебните си задачи. Не се поддавайте на влияние отстрани, което може да ви принуди след дни да инвестирате в губещи проекти, но късно ще го осъзнаете. Налага се да признаете, че успехите ви се дължат и на помощта оказана ви от вашите колеги. С успех ще разрешите досадни семейни проблеми. Не се опитвайте да наставничите у дома. Вечерта ви е подготвила изненадващо запознанство. За несемейните то може да завърши с пламнали чувства и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

На работното място от сутринта се занимавате с рутинни и не особено приятни задължения, но е добре да ги завършите. Не проявявайте агресия. Възможни са успехи в късния следобед, ако запазите спокойствие и не се ядосвате. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите отношения. Проблемите следобед са свързани със семейството и децата. Разправията с партньора ви със сигурност ще прерасне в скандал, ако кажете, че няма как да се приберете рано у дома. Не разчитайте на сексуални удоволствия, ако не сте изяснили отношенията си. 

ВОДОЛЕЙ

От сутринта в този ден не проявявайте висока активност на работното място, наложете си такт и търпение. Всички рисковани и не само начинания са неуспешни. Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и ще си навлечете неприятности. Отчитайте всички детайли на работното си място, за да не пропуснете нещо важно. Ако сте се влюбили, но обектът на чувствата ви е зает, рискувате да се сблъскате с грубост или измами. Изневярата и упорития ви стремеж към сексуални удоволствия, въпреки видимата заплаха от конкуренцията, ще ви навредят.

РИБИ

Не се включвайте в разговори за финансови инвестиции, особено с малко познати хора.  След обед се пазете от интриги, които целят да ви злепоставят. Не се поддавайте на съвети отстрани, които ще ви объркат плановете и ще ви провалят. Предпазвайте се от взимане на заеми, защото ще срещнете трудности при тяхното възстановяване. За разлика от професионалните, семейните ви отношения са в криза още от сутринта, скъпи дами. Ядосали сте партньора си още със ставането. Вечерта нервността ви може да се превърне в причина за липса на сексуални удоволствия.

Коментари

Задължително поле