Тервел Пулев: Не е възможно мениджърът на Борис Станчов да не знае за чуждата самоличност

Кадър от БТВ

"Абсурдно е! Не е възможно мениджърът на Борис Станчов да не знае за чуждата самоличност, категоричен бе Тервел Пулев пред БТВ.

Според бронзовия медалист от Лондон 2012 експертизата ще разясни причините за смъртта на младия боксьор.

"Има хипотези, но трябва да разберем експертизата. Казват, че е изпил виагра. Не знам някой да пие виагра преди спортно събитие", каза по-малкият от братя Пулеви.

"За първи път чувам да използват чужда лична карта. За мен това е прецедент. Не е възможно мениджърът на момчето да не знае - те минават граничен контрол, кантар. Той вероятно ще твърди обратното. Независимо кой се качва на кантара, дори най-известният боксьор, винаги трябва да покаже лична карта. Мениджърът не може да ме убеди, че не е знаел за сменената самоличност ", продължи той.

Според Тервел Пулев властите трябва да докажат чия е вината в случая. Той разкри, че е бил привикан в прокуратурата, за да разясни някои неща, свързани с професионалния бокс."Може би разковничето е в медицинското. Там, ако е имал проблеми, може да е използвал чужда самоличност. Това обаче ще се разбере, като излезе експертизата. Извикаха ме в прокуратурата, за да изясня нещата. Там видях, че един доктор е подпечатал всички прегледи. Обикновено минаваш пред различни кабинети, а не само през един лекар", поясни боксьорът.

"Трябва да има контрол, за да не се допускат повече такива случаи. За първи път виждам толкова бързо да викат носилката. Това означава, че веднага е загубил съзнание, може би не е имал и пулс", добави Тервел Пулев.

Коментари

Задължително поле