Терзиев след срещата с БСП: Крайната цел е да си говорим за политики и приоритети

Крайната цел е да си говорим за политики и приоритети. Това каза пред журналисти в Столична община кметът на София Васил Терзиев, след разговори с представители на „БСП за България“, които потвърдиха, че няма да подкрепят Борис Бонев за председател на Столичния общински съвет.

Започнахме с това от страна на БСП, което помогна да имаме изключително конструктивен разговор, точно както и ние бяхме запланували - да си говорим за политики, за приоритети, къде са ни важните точки, къде ни се пресичат идеите, какво искаме да реализираме за града за следващите четири години, кое е най-приоритетно за следващата, за да може да влезе в бюджета, и разговорът се фокусира около това, което беше и нашата крайна цел, обясни Терзиев.

Много се надяваме всички други, които поканихме, да се отзоват и да продължим в този дух, защото за нас е важно да поставим добри основи на това как искаме да се управлява ефективно този град, и на ниво централна администрация, и на ниво Общински съвет, на това как да променим малко подхода, където добрите идеи, независимо дали идват от управляващи, или от опозиция, биват подкрепяни, добави кметът на София.

Терзиев изрази надежда всички други поканени, които ще получат отново покана, да се отзоват.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика