Технически проблем спря преминаването през ГКПП Ивайловград-Кипринус

ГКПП Ивайловград - Кипринус

Технически проблем в системата на гръцките власти блокира пропускането на автомобили на ГКПП „Ивайловград-Кипринус“ в двете посоки поради, съобщиха от ГД „Гранична полиция“. Проблемът се е появил около 12.30 ч.

На най-натоварения пункт по гръцката граница - ГКПП „Кулата“ - трафикът е интензивен на вход за товарни автомобили. Поради извършване на ремонтни работи на ГКПП „Кулата“ е възможно да има промени в организацията на движението на товарните автомобили през пункта. Трасетата ще се ремонтират поетапно, без да се спира преминаването на превозни средства.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на ГКПП „Силистра“ на изход за товарни автомобили. Поради лоши метеорологични условия ферибота на ГКПП „Сомовит - Никопол“ не работи.

На границата с Република Турция на ГКПП „Капитан Андреево“ и ГКПП „Лесово“ трафикът е силно интензивен на изход за товарни автомобили.

На българо-сръбската и на границата със Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Утре, 24 ноември, за времето от 09.00 часа до 13.00 часа на ГКПП „Кардам - Негру вода“ ще бъде спряно електрозахранването и преустановено извършването на гранични проверки поради извършване на ремонтни дейности. Препоръчва се използването на алтернативни маршрути

Коментари

Задължително поле