Те ще превърнат нашия град в експериментално поле

София има нужда от разумни промени и надграждане, а не от радикални истерии

Като чувам радикалните фантасмагории, които предлагат за София политически и управленски сополанковци, като отрочето на ДС - Васил Терзиев, и съратникът му Борис Бонев, а също и екстремно лявата кръжочничка Ваня Григорова, е ясно, че ако - не дай, Боже! - им бъде дадено управлението на София, те ще превърнат нашия град в експериментално поле.

Експериментално поле за либерал-прогресистки извращения и еко-идиотщини, тротинетки и прахосване на публични средства в частен и групов интерес.

София не е нито на "зелените" екстремисти, нито на IT-тата. Не е и на "работниците", както срича кръжочничката, която живее някъде в средата на 19-ти век. Затова няма нужда от революции, нито от превръщане на Града в заведение за социално подпомагане, с цената на публичните средства, които се изземват чрез данъците и таксите от бизнеса, работещите и собствениците.

Няма нужда и от кметски лобизъм за индустрията, от която идва и в която е инсталиран навремето с пари, логистика и връзки на ДС, какъвто лобизъм намирисва откъм Терзиев.

София има нужда от разумни решения, които я правят удобна за хората, за техните реални нужди и я превръщат в град, в който бизнесът не е мачкан от всевъзможна общинска бюрокрация и административни тежести. Защото е град за всички, който има нужда от разумни промени и надграждане, а не от радикални истерии.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари