Тити Папазов: Имам стратегия за „Левски“

Константин Папазов, Снимка Спортал

Доскорошният фаворит за нов собственик на „Левски“, баскетболният наставник Константин Папазов, не се отказва от идеята да придобие мажоритарния дял акции на клуба. Папазов бе на „Герена“ в сряда, за да проследи отблизо случващото се с ценните книжа на 26-кратните шампиони. Те обаче попаднаха в журналиста Сашо Диков, а не в наставника на „Левски Лукойл“.

„Има нов герой на деня – обяви Папазов по адрес на журналиста, оторизиран да предаде акциите на Бойко Борисов, а след отказа му и на изпълнителния директор на „сините“ Павел Колев. - "Ако г-н Божков и г-н Попов са добронамерени, а аз се надявам да са такива, трябва да предприемат следващ ход. Вероятно г-н Божков ще ги предложи на следващ, защото тази опция е отказана. "Синята" общност може да спаси „Левски“. Вече имам идея и стратегия как това да се случи.“

Папазов, който в неделя обяви публично, че се е разбрал с Божков за смяната на собствеността, отказа да коментира дали клубът не се доближава до фалит.

Все още не се изключва вариант най-добрият треньор по баскетбол у нас за последното десетилетие да получи акциите на „Левски“. Времената на „Герена“ са турболентни, а ситуацията се мени с часове.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ