„Топлофикация“: Спряно е парното във всички части на „Младост“, Студентски град, „Дървеница“, „Мусагеница“, „Витоша“ и „Малинова долина“

Считано от днес 8.02.2017 г., топлоподаването е преустановено за 48 часа в квартал „Младост“ 1А, 2, 3 и 4, съобщиха от „Топлофикация“ – София.

В близките часове предстои поетапно спиране на топлоподаването към кварталите „Студентски град“, „Дървеница“, „Мусагеница“, „Витоша“ и „Малинова долина“.

Всички екипи на „Топлофикация София“ ЕАД работят без прекъсване по отстраняване на аварията, уверяват от дружеството.

„Къде точно работят, на Цариградско имаше точно двама работника и се гледаха умно с ръце в джобовете!!!!!“, пише гневно потребителката Рая Георгиева в социалната мрежа.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Как така е спряно топлоподаването от днес, като в бл.213 на Младост 2 не е имало парно и топла вода от 05.02./ненделя/.Що за идиотско изказване?!

  2. В Студентски град парно няма от 05.02.17г.! Какви са тези тъпизми, които се разпространяват, че от 08.02 е спряно топлоподаването! А трите дни преди това къде ги слагате? Или то щото вече е минало айде майната му!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.