Тормозим Холандия с фалшива деветка

 

Селекционерът на „трикольорите“ Петър Хубчев отново ще заложи на Спас Делев в атака за предстоящата квалификация с Холандия от 21,45 ч на Националния стадион „В. Левски“. Нападателят на „Погон“ бе силният коз за „трикольорите“ при успеха над „Беларус“ с 1:0 на 13 ноември. Тогава Делев се представи силно и след негово центриране падна и победният гол, дело на Ивелин Попов.

Именно звездата на „Спартак“ (Москва) ще атакува и в този мач от втора позиция. По крилата „лъвовете“ ще разчитат на завърналия се в тима Станислав Манолев отдясно, а отляво Хубчев до последно ще избира между Александър Тонев от „Кротоне“ и Кирил Десподов (ЦСКА).

В средата на терена като вътрешни халфове ще си партнират Симеон Славчев и Георги Костадинов.

Защитата на България включва опитните Петър Занев отляво и Страхил Попов на десния бек. Централни защитници са Николай Бодуров и Васил Божиков. След тежката травма на стража на „Лудогорец“ Владислав Стоянов под рамката като титуляр ще се завърне Николай Михайлов. За последно вратарят на „Мерсин“ пази на национално ниво през март 2015 г. при престижното реми 2:2 с Италия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ