Тотомилионерът от Силистра: Разплаках се, когато разбрах за печалбата

36-годишният фризьор Красен Монев от Силистра спечели големия джакпот от 3 млн. лв. от последния тираж на тотализатора.

Фишът е пуснат в тотопункт до старата автогара на Силистра, където за последните седем години падат две крупни печалби. Павлина Русева работи от 27 г. в системата, а от шест на това място. Казва, че печалбите от 1000 и 2000 лв. в този пункт не са рядкост.

„В този пункт съм изплащала и други големи печалби -  през 2009 г. участник беше спечелил сума от 1,329 млн. лв.”, разказва Русева пред БТВ.

Печелившият фиш е подаден на дата 2 август в 11:11 ч.

Въпреки предположения, че късметлията ще се крие до последно, новият тотомилионер Краси Монев никога не е имал такова намерение. Той разбира, че е спечелил 3 млн. лв. едва на втория ден вечерта и то от социалните мрежи.

„Вечерта, след като се прибрах гледах във „Фейсбук” публикация, че някой от Силистра печели джакпота и видях госпожата, която е на тотопункта. Аз пускам там фиш, по датите и часа направих извода, че май това съм аз… Първата ми емоция – благодарих на Господ, и странно, но разплакваш се, странно е…”, разказва Монев.

Красен се занимава с фризьорство от 15 години. Като ученик е пускал редовно фишове, после прекъсва и едва отскоро подновява участието си играта. Играе с едни и същи числа, повечето от които не са случайни.

С част от парите той ще изплати задълженията си, ще помогне на близките си хора  и ще разшири бизнеса си.

Красен Монев е моторист. Той планира да си сменя мотора и да попътува с него и да продължи да играе тото със същите числа.

/БТВ/

Коментари

Задължително поле