Тошко Йорданов към репортер: Ако бяхме в Крумова България, за тази лъжа щяха да липсват части от тялото (ВИДЕО)

Нова телевизия: Подобни аналогии са смущаващи

Сценаристът от екипа на Слави Трифонов Тошко Йорданов, който утре ще положи клетва като народен представител от "Има такъв народ", се изказа остро в ефира на 7/8TV срещу репортера на Нова тв Благой Цицелков. Повод за това са думи на Цицелков по време на жива връзка, в която той казва: "От "Има такъв народ" заявиха, че са готови да приемат подкрепа от абсолютно всеки, включително ДПС и ГЕРБ".

"Странно и жалко е, една от националните телевизии изрече мазна лъжа в ефир. Говоря за Нова телевизия. Техният журналист си позволи в обедната емисия да излъже без капка срам. Вижте лъжата, която Нова телевизия пуснаха в новинарската си емисия на обяд", заяви Тошко Йорданов. "Я го пуснете този хубавец пак, пуснете го, моля ви", помоли Йорданов, след излъчването на видеото на Нова тв.

"Ако бяхме в Крумова България, за тази лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона", заключи Тошко Йорданов.

https://www.facebook.com/watch/?v=1445463182519907&t=45

От Нова тв излязоха със следната позиция относно казуса: "По време на живо включване в обедната емисия на NOVA на 13 април е допусната неволна репортерска грешка със замяна на имената на две политически формации - репортерът Благой Цицелков свързва позицията на „Изправи се! Мутри вън!“ с „Има такъв народ“. В излъченото видео, непосредствено след пряката връзка, информацията е напълно коректна. Намираме за притеснителна връзката между една неволна репортерска грешка и Крумовите закони, направена от водещ, избран за народен представител. Подобни аналогии са смущаващи."

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България