Трима капитани с неясна съдба в ЦСКА

Трима титуляри на ЦСКА от миналия сезон имат всички основания да се притесняват за бъдещето си. Капитанът Николай Бодуров, предшественикът му с лентата Божидар Чорбаджийски и португалецът Рубен Пинто не попаднаха в групата на „червените“ в евродуела срещу „Зоря“ (1:1).

Треньорът Люпко Петрович обясни само за Бодуров. Защитникът правил проблеми в отбора и търсил грешките в групите, твърди сърбинът. Освен това бил уморен. Бодуров вкара една от дузпите при отстраняването на „Осиек“ в миналия кръг. От този мач за ЦСКА не играе Пинто. Португалецът също е носил лентата на „червените“ в последните години. Петрович обясни, че за „Осиек“ бил болен. Но след това го нямаше в състава за „Ботев“ (Враца) и „Зоря“. Пинто никога не е имал дисциплинарни проблеми, може би не издържа на конкуренцията.

Чорбаджийски пък е футболистът с най-дълъг стаж в ЦСКА, но заради многото си грешки през годините загуби доверието и на треньори, и на публика. Дошлият последен испанец Раул Албентоса е един от най-стабилните в тима в момента.

Срещу „Зоря“ за втори път добро впечатление остави новият англичанин Вив Соломон-Отадор. Все още обаче етническият нигериец не е получил мач като титуляр.

Коментари

Задължително поле