Трима президенти на БФС заедно на финала

МЮНХЕН – Тримата последни президенти на БФС ще се съберат заедно на финала на Евро 2024 в Берлин. В ложата на „Олимпиящадион“ в Берлин ще бъдат настоящият №1 на футбола ни Георги Иванов-Гонзо. Там ще са предшественикът му Борислав Михайлов, както и най-известният международник Михаил Касабов, който два пъти временно изпълняваше длъжността президент.
Поканата към триото е от УЕФА и лично от Александър Чеферин. Традиционно на мача за титлата централата кани президентите на федерациите-членки. Михайлов обаче е с добро име в УЕФА след 18-годишното управление, а и беше член на изпълкома на организацията. Касабов пък е известен като човека с най-много контакти по високите етажи на футболната власт.
Най-именитият българин обаче няма да е в ложата, а ... пак на работа. Христо Стоичков ще води студиото за финала за американския тв гигант TUDN. Кавалерът на „Златната топка“ пристигна в Германия за двата полуфинала Испания – Франция и Англия – Нидерландия. Очаквано Стоичков веднага предизвика фурор в социалните мрежи със снимки с Килиън Мбапе, Родри и Луис де ла Фуенте. Българи го засякоха в центъра на Мюнхен и по случай 30-годишнината от победата над Германия на Мондиал'94 получиха снимки и автографи като Камата афишира отлично настроение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ