Труден, но успешен ден за Лъвовете, Водолеите да не бъдат прибързани - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

От сутринта в празничния ден сте напрегнати и ще се наложи да постигнете компромис между желанията и задълженията си. Не разговаряйте на висок глас с вашите колеги, защото и така няма да ви чуят. Не спорете заядливо. Отложете деловите разговори, защото ще са неуспешни. На работното място не рискувайте и не отказвайте предложения за помощ, за да не съсипете постигнатото. Възстановете хармонията в личния си живот. Знаете, че неразбирателството с любимия ви съсипва. Намерете компромис в отношенията си. Опитайте се след романтична вечеря да се сближите и да се отдадете на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Пътувайте в празничния ден, ако имате възможност и ще се почувствате добре, но само при положение, че не сте изнервени и напрегнати. Бъдете внимателни при срещи и нови делови запознанства. Пазете се от ваши колеги, които искат да се възползват от вас. Вашата доверчивост е причината да се опитат да ви навредят. Не се впускайте в изневяра, само защото сте срещнали обсебващ мъж, който е завладял съзнанието ви. Любовната омая е временна. Прибързания секс няма да ви зарадва, нито ще ви гарантира, че чувствата ви са споделени.

БЛИЗНАЦИ 

Бъдете внимателни, защото може да сте обградени с неприятели, които ще разкриете в празничния ден. Ако имате до себе си колеги, които ви подкрепят, вървете уверено към мечтите си. Осъществете делови срещи и по възможност - делово пътуване. Всички промени, свързани с професионалните ви идеи и материалната ви стабилизация ще ви донесат успех, но не ги предприемайте прибързано. Новите запознанства са ви интересни, но не са подходящи за интимни отношения. Не си позволявайте романтични срещи и изневери. Сексуалните контакти няма да ви доставят наслада, дори и ако са любимите ви хора. Не насилвайте себе си.

РАК

Отново сте подвластни на промени. До обед в празничния ден работете сами, а след това се заемете със задълженията си заедно с вашите колеги. Не взимайте никакви крайни делови решения. При положителен и зареждащ ви с увереност повей на новото, действайте бързо и не пропускайте шансът си за успех. Не се захващайте с рисковани сделки. Не създавайте предпоставка за скандал с любимия, заради ината си и неспазено обещание за вечеря в заведение. Създайте си добро настроение у дома, с романтична вечеря за двама, а след това не пропускайте сексуалните наслади.

ЛЪВ

Предстои ви труден, но и успешен празничен ден. Бъдете внимателни със запознанствата, които могат да ви донесат професионални проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Въпреки че сте по-мудни работата ви спори. Не се страхувайте и покажете че сте готови да действате уверено само в посока към поставената цел. Семейните жени да не изневеряват. Несемейните жени имат шанс да открият своята половинка. Сексът не е най-желаното удоволствие през този ден. Откажете се от него, за да не отблъснете с агресията си в леглото интимната си половинка.

ДЕВА

Приключите, въпреки че деня е празничен, със стари споразумения, като не позволявате на неовладяната емоция да ви попречи да сте реалисти. На работното място жънете предимно успехи свързани с материална стабилизация. Ако давате пари назаем ще събудите нечия неприязън. Не е във ваша полза да откажете допълнителна работа. Няма да се преуморите, а и приходите ще са отлични. Дори и тактът в разговорите с партньора ви няма да ви помогне да си спестите ревността и взаимните обидите. Не се надявайте сексът да премахне проблемите ви с любимите ви, особено ако те нямат желание за това.

ВЕЗНИ

В този ден празничен ден сте с променливо настроение, което е типично за вас, стига да не ви вреди. Вашето лекомислие може да стане причина за недоразумения и пропуснати шансове за финансови успехи. Не създавайте нови делови контакти. Бъдете внимателни при запознанства, защото ще са разочароващи в бъдеще. Хармонията в отношенията ви е задължителна, ако искате да сте в добра форма. Знаете, че любовта е вашето най-добро лекарство. Сексуалното удоволствие, което ви очаква вечерта, е компенсация за цялото напрежение през деня.

СКОРПИОН

От сутринта в празничния ден над вас властва емоцията, която е свързана за пореден път с действията ви от предишния ден. Ако сте били разумни и не сте пилели пари на вятъра, сега ще ви предложат изгодна инвестиция. Радвате се на материални успехи. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. В този ден Съдбата ви закриля, но би било добре и вие самите да сте предпазливи. Бъдете сдържани и тактични, защото ще се сблъскате с проблеми в личните отношения. Ако сте семейни обърнете внимание на партньора и не се отдалечавайте от децата си. Несемейните жени, които са решили да създадат семейство и живеят с партньора си, могат да се отдадат на сексуални изживявания.

СТРЕЛЕЦ

Емоцията надмогва разума ви в празничния ден. Неблагоприятното развитие на плановете ви на работното място се отразява на настроението ви, но не се замисляте дали неочаквано няма да извлечете полза. Вместо да сте напрегнати и конфликтни, може да преобърнете ставащото във ваша полза. Избягвайте срещите с хора, които ви използват и днес отново ще ви молят за заем. Способни сте да доказвате чувствата си с щедрост. Не прекалявайте, защото може да се окажете влюбени и използвани. Не се опитвайте да купувате сексуални удоволствия, защото със сигурност ще ви разочароват и то за дълго.

КОЗИРОГ

Причината да сте без настроение е отказът ви да започнете ремонт у дома точно в празничния ден. Не сте склонни да харчите. Най-напред отхвърлете професионалните си задължения и след това изяснете причината за отказа си. Навлизате в етап от живота си, който изисква от вас максимално внимание, за да ви подари усещане за радост и да ви даде допълнителна енергия и сили. Стабилизирайте отношенията у дома. Не се впускайте в нови запознанства. Обърнете внимание на имуществото си. Несемейните жени да са особено предпазливи при нови запознанства. Сексът е желан и от двама ви, ако не сте импулсивни и изчакате подходящия момент вечерта.

ВОДОЛЕЙ

Не бъдете прибързани, за да не си създадете проблеми на работното място, ако сте там в празничния ден. Деловите разговори провеждайте с търпение и такт. Срещите ви са успешни. Съдбата ви дава възможност да изявите заложбите си. Днес може и да пожънете успех, даряващ ви признанието на колегите, но дали ще го сторите зависи от вас и от никой друг. Чувствата, които ви даряват любимите ви не са повод непрекъснато да искате от тях някакви облаги за себе си. Бъдете толерантни. В личните отношение липсва взаимното разбирателство. Не използвайте сексуалните мигове, за да постигнете някакви свои цели.

РИБИ

Посветете се на трудностите в личния живот, въпреки че деня е празничен. За един ден успяха да ви създадат проблеми, породени от грешки на ваши близки, с които трябва да се справите за пореден път. На работното място сте напрегнати. Нямате причина да сте агресивни с вашите колеги, въпреки невъзможността да се откъснете от мислите за близките си, но се въоръжете с оптимизъм, защото ще се справите с всичко. В личният живот ще жънете успехи, ако не сте семейни. Семейните на своя ред осъзнават, че отдавна не са били така щастливи и изпълнени с желание да обичат. Споделете чувствата си. Естествено е сексът тази вечер да ви дари с незабравими мигове.

Коментари

Задължително поле