Тръмп избра сенатор Джей Ди Ванс за свой вицепрезидент

Джей Ди Ванс

Доналд Тръмп избра сенатора от Охайо Джей Ди Ванс за свой вицепрезидент, съобщава телевизионният канал CNN.

"След продължително обсъждане и размисъл и като взех предвид огромните таланти на много други, реших, че човекът, който е най-подходящ да заеме позицията на вицепрезидент на САЩ, е сенаторът Дж. Д. Ванс от великия щат Охайо“, обяви Тръмп в социалната си мрежа.

"Джей Ди почтено е служил на страната ни в морската пехота, завършил е Държавния университет на Охайо за две години, и Юридическия факултет на Йейл, където е бил редактор на The Yale Law Journal и президент на Асоциацията на ветераните по право на Йейл. Книгата му стана основен бестселър и филм, тъй като защитаваше трудолюбивите мъже и жени от нашата страна. Джей Ди има много успешна бизнес кариера в технологиите и финансите и сега, по време на кампанията, ще бъде силно фокусиран върху хората, за които се е борил толкова блестящо, американските работници и фермери в Пенсилвания, Мичиган, Уисконсин, Охайо, Минесота и далеч отвъд..."

"...Като вицепрезидент, Джей Ди ще продължи да се бори за нашата Конституция, ще застане с нашите войски и ще направи всичко възможно, за да ми помогне да направя Америка велика отново. Поздравления за сенатор Дж. Д. Ванс, съпругата му Уша, която също е завършила Юридическия факултет на Йейл, и техните три прекрасни деца. MAGA2024!"

Ванс бе избран в Сената на САЩ през 2022 година, след като получи подкрепа от Тръмп на първичните избори на Републиканската партия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Америка