На 20 август 2019 да почерпят

Сътресения в „Марибор“ преди „Лудогорец“

Ново огнище на африканска чума в Русенско

Край на свободното движение към Великобритания от 1 ноември При Брекзит без сделка гражданите на ЕС няма да имат право на престой и работа

Намериха още човешки останки край Негован

Макрон призова Путин да зачита демокрацията

Няма замърсяване на въздуха от пожара край Ботевград Към момента пламъците са овладяни, съобщиха огнеборците

Цялата територия на област Перник е обявена за санитарна зона заради чумата

Световен отровител 19 със серен двуокис е България (обзор) 350 000 тона от отровния газ изхвърлила страната ни в атмосферата през 2018 г.

Горски пожар наложи евакуация на най-малко 9000 души на Канарските острови

„Патриотичен фронт” възкръсва за местните избори Уточняват населените места

Виртуални турове сменят ваканциите Чрез добавена реалност ще посещаваме труднодостъпни и защитени места

САЩ тестваха крилата ракета със среден обсег

Доплащаме за лечение по официални тарифи С Наредба на здравния министър ще се избегне нерегламентираното даване на пари

Задължителен ли е медицинският преглед, когато започваме работа

Турция обвини Запада за кризата в Украйна

Мевлют Чавушоглу

Министърът на външните работи на Турция Мевлют Чавушоглу заяви, че причина за кризата в Украйна е станал натискът на западните държави, пише “Известия“.

„Вижте какво стана с Украйна. Те постоянно я заплашваха и принуждаваха да направи избор между тях и Русия. Казваха: „Ти ще бъдеш или с нас, или с Русия“. Този подход не води до никъде. Това, което днес се случва в Украйна, се явява отражение на главния проблем в региона“, заяви ръководителят на турското МВнР в интервю за Sputnik Türkiye.
„Още 1,5-2 години преди украинската криза говорих за това, че ако продължи и занапред, в Украйна ще се случи това, което се случи – добави той. – За съжаление бях прав“.
Чавушоглу подчерта,ч е Западът трябва да „промени тактиката“ и „да се откаже от политиката на патронаж“, за да избегне задънената улица.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

 1. А сега да видим украинските фашисти, защото Турция обърна лопатата.

 2. Чавушоглу, „„да се откаже от политиката на патронаж“, за да избегне задънената улица“, е крайно належащо и за Турция по отношение на турчеещите се у нас!!!! Много правилно е изказването Ви за Украйна, и дано не е гузно угодничество към Русия, в настоящия етап на сдобряване, от което Турция очаква големи финансови ползи. А с неофициална политика на патронаж, докога ще държите турчеещите се у нас, в разкрачен стоеж и надежда, че дедите им не са сгрешили с промяната на майчин език, религия, и упомашени всячески подпомагат асимилатора си, като най голям „дост“. До упомашване в Украйна вероятно няма да се достигне, тъй като ислямската политика в Запада не е на такова ниво, че да диктува асимилация, но и американския патронаж, като надежда за евроатлантически ценности ще е с предостатъчно солчица!!!!

 3. За кого не е ясно,че свалянето на законното украинско правителство бе подготвено и осъществено под ръководството на САЩ? И трябва да се признае,че това бе голям успех на тяхните служби,които оправдаха вложените много пари в тази операция.Овладяването на Украйна и включването и в орбитата на НАТО е най-големия удар за Русия след разпада на Варшавският договор и СССР!

 4. И не само за това е виновен Запада много яко подтикван и от САЩ. Те разрушиха и арабските държави чиито плодове берем днес с миграндската криза. Но нека каквото си посееш такова ще жънеш. Аз подкрепям бежанците защото запада изби семействата им в една война, която не е наша ни включиха и нас. На това му се вика „Западен тероризъм“ Но какво да очакваш от политици, които не са издали присъди на убийците от политически я режим в миналото. Те ще продължават да убиват включително и чужди граждани.

 5. BRAVO NA SMELIJA POLITIK,TOVA DA GO KAZES SE ISKA BAJA KURAZ .EVALA NA VANSCHNIJA MINISTAR.

 6. Всичко
  Дори с последни средства /хора загиват/
  Това за англосаксонскатаеврейска върхушка
  Е маловажно
  Важното е те да изплуват да са
  на повърхността на живота и да гледаме по телевизия или в социалните мрежи как те са си добре

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.