Търновка спечели лаптоп в Лотарията на НАП

Касова бележка за 24,52 лв. донесе на търновка печалба в седмичното теглене на Лотарията на НАП. Анета Александрова е служител в системата на МВР и изтеглила късметлийския бон на 28 януари.

41-годишната жена участва в Лотарията от самото й начало и е регистрирала на сайта www.kasovbon.bg около 7000 бележки. Покупката на хранителни продукти за 24,52 лв. й осигури преносим компютър. Той е връчен на Александрова в НАП- Велико Търново от териториалния директор Ивайло Здравков.

Почти 140 000 са касовите бележки, регистрирани от Великотърновска област в третото издание. Новите потребители в играта са 161, а стойността на регистрираните в областта бележки надхвърля 1,8 милиона лева. Общият брой активни потребители от началото на Лотарията е нараснал на 3496. Увеличава се и броят на касовите бележки, издадени от ПОС устройство.

Всяка седмица някой участник печели предметна награда на стойност около 1000 лв., а 2000 лв. дават данъчните всеки месец на късметлия, регистрирал печеливша касова бележка. В края на третото издание на Лотарията на НАП 50 000 лв. ще грабне големият победител.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България