Уилмър Валдемара влиза в ролята на Зоро

Анонсираният през декември миналата година, сериал на Disney+ „Зоро“ намери шоурънър. Съавторът и продуцентът на „Игра на тронове“ Брайън Когман ще бъде креативен куратор на многосерийната приключенска драма, според Deadline. Уилмър Валдерама ще играе главната роля в поредицата. Заедно с Когман, в продуцентския екип участват гореспоменатият Валдерама, както и Джон Херц и Гари Марш.

В центъра на историята ще бъде привилегированият кабалеро Диего де ла Вега, принуден да се завърне в родния си град Ел Пуебло де Лос Анджелис поради семейна трагедия. При пристигането си, главният герой се сблъсква с ширеща се корупция и социална несправедливост, което в крайна сметка го кара да сложи пелерина с маска и да стане първият истински супергерой на Америка.

През последните години Холивуд пусна няколко различни проекта за Зоро, но нито един от тях не стигна до етап на реализация. В момента испанският филиал на Amazon също заснема своя телевизионен сериал адаптация на „Зоро“, с участието на звездата от Elite Мигел Бернардо в главната роля.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес