Въведоха воден режим в две села във Варненско

Община Шумен събра 84% от налозите

Италианската полиция откри един тон кокаин в контейнер с банани

Съсипаха я тая държава – любимо клише на българина

Отпаднаха близо 40 % от кандидатите за матроси

Откриха Седмия международен форум „Балканите – език, история, култура“ във ВТУ В двудневната среща ще вземат участие около 60 учени

Бъдещето на еврото представи в Стопанска академия инвестиционният банкер Гордан Кер

Двама мъже опитаха да оберат хасковлия, след като го заплашиха с нож

Шампионите от „Санк Петербург“ играят „Лебедово езеро“ два пъти

Изследват кръвната захар на 1147 ученици в Търново по проект на Ротари Клубът тази вечер прави благотворителна акция за реализирането на „Плод за капка кръв”

Обемът на язовир „Асеновец“ спадна на 10 млн. при капацитет от 28 млн. кубика ВиК взема вода и от Тунджа, няма да има режим в Сливен

Ремонтите по АМ „Струма“ приключват предсрочно

Проверяват бюлетините за съветници от 97 секции в Шумен

Македонско списание представя бургаски автори

Бургас строи нов Център за хора с увреждания

Управляващите внесоха промени в Закона за горите

Промени в Закона за горите внесоха в деловодството на Народното събрание парламентарните групи на ГЕРБ и Обединените патриоти, съобщи вицепремиерът Валери Симеонов.

Корекциите в нормативния акт на практика са втората крачка, която трябваше да се направи, за да има развитие на зимния туризъм в България. Първата стъпка беше решението на кабинета от 28 декември, с което беше дадена зелена светлина за модернизацита на ски зона „Банско“.

Както „Труд“ е писал многократно, текстовете в няколко члена и алинеи в Закона за горите на практика спират всякаква инвестиционна дейност в зимните курорти.

За внасянето на промените Симеонов съобщи и във фейсбук:

Самите промени може да видите ТУК.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Ха ха ха,“ зимен туризъм… “ В България няма никакав туризим , тук идват най бедните туристи, които пълнят хотелите с „ол инклозиви“, плащат 9%ДДС и си свирка, а ресторантите 20% !?…. интересно, много интересно, ресторантите не са ли част от туризма?

  2. Управляващите са си поставили цел да изсекат над 50% от многовековните гори на Пирин, а едно такова дърво се търгува на цена между 8 и 30 000 долара. Далаверата е за милиарди нали? Е така човек може да ги разбрере за какво се борят тези уроде и крадци!!! Преди години ДПС също променяха закони, за да се изсекат всички дървета покрай пътищата, за да не загивали хора, а изсякоха само скъпата дървесина и я продадоха зад граница. До кога разни уроде ще паразитират на гърба на Природата? Защо цял народ трябва да плаща за делата на тези изчадия от ада????

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.