На 30 януари 2020 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 30.01.2020

Първи случай на коронавирус във Финландия

Пожар в сградата, в която живее българският консул в Лос Анджелис (СНИМКИ И ВИДЕО)

Рекордно недоволство от демокрацията по света

Голям пожар в Бургас: Горяха трафопост и депо за скрап

НСО: Наш служител не е участвал в спор между шофьори в столицата Автомобилът, управляван от участник в инцидента, е предоставен с договор за временно ползване на НС

Изобилие от кино на Берлинале за 70-и път Филмовият фестивал празнува юбилей

Катастрофа със загинал велосипедист затвори Хаинбоаз Леките автомобили се пренасочват през Шипка, а товарните изчакват

Лъжат с мазило за болки в ставите Купуват снимки за 15 долара от интернет и мамят, че български доктор препоръчва лекарството

Таксиметров шофьор изгони от колата си пътник, пристигащ от Ухан (ВИДЕО)

Германско селце става център на ЕС

Емил Караниколов: Протестът срещу Наредба Н-18 се политизира

Курсът лев-евро гарантиран от парламента Само с ратификация на НС ще може да се променя стойността на валутата

Докога пенсионер с ТЕЛК може да ползва данъчно облекчение

Условни присъди и глоби за пътни нарушители, пробвали да подкупят катаджии от Исперих

Трима шофьори, пътни нарушители, опитали да подкупят автоконтрольори от Районното управление на полицията в Исперих, получиха условни присъди и глоби. Присъдите са на Окръжния съд в Разград срещу нарушители, изловени в края на август и началото на септември.

Водачът И.А., който пробвал да даде 50 лв. в село Владимировци , е осъден на 1 година условно с 3 години изпитателен срок. Глобата му е 300 лв.

К.Н. пък, който пребивавал в Белгия, бил хванат в пътно нарушение в град Исперих и решил да подхвърли 50 евро на проверяващите, за да не му пишат акт. В резултат е попаднал в ареста, а после и в съда. След направени признания и намаляване на предвиденото наказание с 1/3 е получил условна присъда от 8 месеца лишаване от свобода с 3 години изпитателен срок. Трябва да плати и глоба от 100 лв.

Пак след намаляване на полагащото се наказание е осъден и Г.И., който пък е засечен в нарушение в Самуил, при което пробвал да даде 50 лв. Неговата присъда е 6 месеца лишаване от свобода с 3 години изпитателен срок и глоба от 100 лв.

Парите, които шофьорите опитали да дадат на служителите на полицията в Исперих, са конфискувани в полза на държавата. Наложените им наказания пък подлежат на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.