Учебна и лятна занималня за деца от 1-ви до 4-ти клас

Детски образователен център „ПРИЯТЕЛИ”предлага учебна полудневна занималня. В комфортна и уютна обстановка децата се подготвят по учебните предмети, пишат домашните си и затвърждават знанията си с допълнителни упражнения. Групите са малки и се работи индивидуално с децата. През лятната ваканция, в Лятна целодневна занималня децата играят на открито, участват в различни образователни забавления, опресняват знанията си по учебните предмети, четат книжки и творят в арт-работилницата ни. Организират се посещения на музеи, кино, зоопарк и екскурзии до интересни места.

Детски образователен център „ПРИЯТЕЛИ” организира занимания за деца от 6 до 11 години по: Забавна математика – за всички деца, които обичат математиката и се забавляват с цифрите и формите, предлагаме образователни игри и логически задачи. Jump math -понякога математиката е сложна и трудна за децата и тогава на помощ идва Jump Math – специално подбрани задачи за лесно усвояване на материала. Приложни изкуства – в нашата арт работилница се работи с различни материали и се създават чудеса. Децата развихрят въображението си на воля! Актьорско майсторство – малчуганите се потапят във вълшебния свят на театъра посредством различни техники, роли и предмети. Развиват се паметта, пластичността, както и правилната артикулация на децата. Изобразително изкуство – децата се учат да рисуват портрети, пейзажи, натюрморт и др., като използват различни техники – акварелна, маслена, пастелна.

В Детски образователен център „ПРИЯТЕЛИ” се предлага езиково обучение – индивидуално или в малки групи по: английски език, френски език и испански език.

За информация и записване: Адрес: кв. Красна поляна 1, бул. “Вардар“, бл.38 Б,

тел. 0893697929, E-mail:[email protected]www.friends-bg.com, facebook.com/friendsbgcenter

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование