Ученичка спечели дрон от играта на Данъчното

Ученичка от Професионална гимназия по текстил и моден дизайн във Варна спечели дрон от играта “Play за награда“ на НАП. Албена Станчева завършва 12 клас в гимназията, специалност „Козметика“, и участва в играта на приходната агенция от месец ноември на 2016 година. До момента тя е събрала 275 точки, от максимално постигнатите на тестовете 450 точки.

Атрактивната награда бе връчена от дирeктора на НАП Варна Милена Колева.В играта на приходната агнеция участват 400 ученици от цялата страна, като през месец януари нови 20 участници решават данъчните тестове онлайн. Над 30 са учениците от различни училища в морската столица, които активно следят данъчните уроци и отговарят на зададените въпроси. Най-малките участници са на 7 и 8 годишна възраст и учат в СОУ „Пейо Крачолов Яворов“ в града.

Играта “Play за награда“ е част от образователния проект на Агенцията „Влез в час с данъците“, която акцентира върху данъчни видео уроци. Тя се подкрепя от Министерството на образованието и науката, продължава и през тази учебна година.

Коментари

Задължително поле