Фандъкова към столичани: Благодаря за подкрепата, но и за критиката!

Снимка: Архив

Кметът на София, Йорданка Фандъкова, отправи новогодишен поздрав и благодарност за оказаната подкрепа към гражданите на столицата.

"Благодаря за подкрепата, за насърченията, за участието и съпричастността. Благодаря и за критичните, и понякога заслужено, остри думи", написа тя във фейсбук.

"Благодаря за здравия скептицизъм и здравия реализъм в желанието за промяна. Истината е, че те заедно правят промяната възможна и ни карат да вървим напред по-устремени и по-мотивирани", отбеляза Фандъкова.

"Пожелавам Ви щастливо посрещане на Новата година. Нека тя да Ви донесе успехи и радост. Да продължим да съграждаме с вяра в доброто. Да не губим надежда пред трудностите и предизвикателствата и да излизаме от тях по-силни и по-мъдри. Да намираме време за близките си хора и да бъдем щедри в обичта, която даваме без да търсим в замяна", допълва столичният кмет в пожеланието си.

Кметът Фандъкова припомни също, че градският транспорт в столицата ще работи през празничната нощ, както и че след 17 часа днес движението по бул. „Цар Освободител“ в участъка от ул. „Г. С. Раковски“ до пл. „Независимост“, ще бъде затворено.

Коментари

Задължително поле