Фандъкова пред ГЕРБ-София: Постигнахме големи успехи и трябва да имаме очи да ги видим

Имаме силен екип и успяхме да реализираме много големи проекти, които сериозно подобриха живота на хората в София. Трябва да имаме очи да видим тези успехи, защото те са повод за самочувствие. С тези думи зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова се обърна към над 500 представители на ГЕРБ-София от всички 24 райони на столицата. Това се случи по време на представянето на ръководствата на районните структури на ГЕРБ-София, което се проведе тази вечер в НДК.

По думите на кмета на София днес пред ГЕРБ има много сериозен противник. „Това е популизмът и манипулациите на нашите политически опоненти, които напоследък прерастват в откровени лъжи“, обясни Фандъкова. Тя подчерта, че ПП ГЕРБ е силна, когато е сред хората. „На гражданите трябва да казваме истината и пред тях да поемаме реални ангажименти“, уточни зам.-председателят на ГЕРБ и допълни, че днес е лесно да си популист и да обещаваш, защото нищо не зависи от теб.

На свой ред областният координатор на ГЕРБ-София и административен секретар на партията Цветомир Паунов благодари на районните структури за тяхната активност и отбеляза, че всички те трябва да запазят тази инерция за предстоящите догодина европейски и местни избори. „В последните няколко месеца София интензивно се развива и се превръща във все по-добро място за живот“, посочи Цветомир Паунов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България