Фенове нападнаха шефовете в „Левски“

Феновете на "Левски" надигат глас към шефовете в клуба. На прицел е собственикът Спас Русев, отговорникът по селекцията Кирил Вангелов, както и Красимир Иванов, изпълнителен директор. Привържениците негодуват от случващото се на "Герена". Те са бесни от провалените опити за назначаването на спортен директор, както и от трансферната политика на клуба.

"Въпреки обещаната административна реформа, доказаният неможач Кирил Вангелов беше оставен да прави поредна селекция, докарвайки ни охранителя Мартин Полачек и дебелия Луин Виана, след като преди това беше уредил футболния бог Ривалдиньо и Фалшименто (б.а. Фелипе Нашименто) – пишат феновете от фейсбук страницата „Сектор Б“ в декларация. - Делио Роси искаше спортен директор, Славиша Стоянович - също. Такъв няма. Треньорът иска Мартин Райнов и Кристиан Димитров - оказва се, че са скъпи, колкото едномесечната заплата на Габриел Обертан, и вместо това му се водят някакви на проби. Нямаме възможност да вземем желаните играчи, нямаме пари, но пък имаме Вангелов, който води тотални ментета. Имаме си Красимир Иванов, който може би е добър финансист, но определено не разбира от управлението на футболен клуб“.

Феновете намекнаха, че „Левски“ може да има нов собственик съвсем скоро. Не е тайна, че клубът е свързван в последните месеци с Васил Божков и Румен Чандъров.

"В момента нещата са на самотек в очакване на смяна на собствеността и се нанасят сериозни вреди на клуба“.

Недоволството на феновете се засили и от новината, че втори чужденец се присъедини към тима на проби, въпреки желаната от Стоянович българска селекция с конкретни имена. От вчера със „сините“ тренира Магнар Одегаард. Норвежецът е централен защитник и през последните пет сезона има над 150 мача. Той е собственост на „Тромсьо“, където е несменяем титуляр. Преди Одегаард към тима в Кипър се присъедини Джордан Н'Кололо. Френското крило идва от втородивизионен румънски тим, за който има 16 двубоя през сезона.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ