Фенове на опашка за снимка с Камелия

Зрители на „Гласът на България” атакуваха столичен мол

Началото на новия сезон е следващата неделя

Михаела Филева и Влади Ампов - Графа даваха автографи и зарадваха почитателите си

Стотици фенове на музикалното риалити “Гласът на България” атакуваха столичен мол през уикенда, където имаха възможност да се снимат на емблематичния червен стол от формата, заедно със звездните треньори. Поп изпълнителите Влади Ампов - Графа и Михаела Филева неуморно раздаваха автографи и не отказваха снимки с последователите си. Двамата се радваха на огромен интерес от посетителите на търговския център, особено от децата и тийнейджърите.

Последна на мястото на срещата пристигна Камелия. Тя също не пропусна да обърне внимание на почитателите си. Секунди след като фолк дивата се настани на емблематичния червен стол, се образува опашка от нейни фенове, които бяха дошли в столичния мол специално да се щракнат за спомен с любимката си. Освен че изпълнителката на “Огън момиче” поздрави най-малките меломани, техните родители също получиха автограф и снимка с нея.

На събитието присъстваха и някои от най-запомнящите се участници от предишния сезон на “Гласът на България” - Ния, Виктория, Деница, Рафаел и Симеон. Всички те изпълниха свои авторски парчета на сцената в търговския център и също раздаваха автографи на почитателите си.

Водеща на събитието бе новото попълнение на предаването Елина Марковска, която влиза в ролята на V-Reporter. Тя ще има онлайн рубрика, в която ще показва ексклузивно съдържание на сайта на шоуто. На финала на срещата на зрителите на “Гласът на България” с треньорите тя напомни, че началото на новия сезон е тази неделя, 24 февруари, от 20.00 часа по Би Ти Ви.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл