Фенове оплюха Емилия, че си е хванала Чичко Паричко

Певицата разлюля гърди по време на участие

Фолк дивата показа новата си изгора Жорж Башур

Попфолк изпълнителката Емилия стана обект на жестоки критики от многобройните си фенове, след като показа публично новата си изгора - арабина Жорж Башур. Последователите на звездата на “Пайнер” не се поколебаха да оплюят любимката си заради “интересния” й избор за мъж и дори стигнаха до там да я определят индиректно като “златотърсачка”.

“Гледам и не вярвам на очите си! Възможно ли е такава любов? Емилия е хубавица, а този до нея сякаш й е баща. Защо всички певици трябва да бъдат с милионери? Защо всичко трябва да е свързано с пари? Не могат ли да си хванат едно нормално момче, че да видят истинската любов. Животът е един, да го изживеят в любов, а не само да се интересуват от пари!”, кахърят се гневните фенове на Емилия относно решението й споделя едно легло с арабския милионер.

Други потребители на социалните мрежи бяха по-саркастични: “Истинска любов ще има, докато има милиончета... Едва ли е с него заради хубавите му очи… дано да е така, де”, критично се изказва един от многобройните последователи на изпълнителката на “Как да изтрезнея” във фейсбук.

“Любов, време е! Ръката, която никога няма да пусна!”, пък пише самата тя като коментар под снимката с Жорж Башур.

Друга снимка на Емилия през последните дни също стана повод за коментари в социалните мрежи. Сексапилната певица публикува фотография от участие в столичен клуб, с която иска да “покани” почитателите на “лекия жанр” на следващо такова в друг град от България. На кадъра блондинката гордо развява силиконовите си форми, като една от гърдите й е на път да изскочи от изрязаната й рокля.

Коментари

Задължително поле