Любимите рецепти на Марина Цветанова Мисис България 2019 оцелява в модния свят с много труд и перфектна организация

Отново горят отпадъци в ТЕЦ „Бобов дол“

Още една жертва на коронавируса у нас

Соломон Паси: Първото нещо, което можеше да бъде направено, беше да се въведат общоевропейски правила

Коронавирусът може да остане жизнеспособен до 3 дни при подходящи условия

Без зони за платено паркиране в София до 12 април

Геймингът спасява Формула 1 и НАСКАР

Тодор Кантарджиев: Позабавихме нещата, сега е най-важна самодисциплината на българите

Случаите на коронавирус в света са близо 600 000

Уикенд посвети албум на Бела Хадид Чувствата на рапъра към модела не са изстинали

Вокалистът на „Рамщайн“ няма коронавирус

Гуми се регенерират автоматично Реално няма опасност от спукване

Красимир Вълчев: Учебната година вероятно ще бъде удължена до юли Матурите рано или късно ще бъдат направени, но няма да са онлайн, обясни министърът

23 варненци ще плащат по 5000 лв. глоба заради разходки в Морската градина

Интелигенцията и Църквата Добрата книга, пълна с истина и мъдрост, не е създадена от печатаря, макар че е дело на неговите ръце

Фестивал „Морски Изгреви“ за четвърта година в Ахтопол

От 24.07 до 29.07 за четвърта поредна година в Ахтопол ще се проведе фестивалът „Морски Изгреви“, който обединява изкуствата, духовността, здравето и красотата.

Всяка сутрин, в южната част на плажа, гостите на фестивалa ще могат да се включат в йога практика, водена от Ива Благоева, която е сертифициран преподавател от Световната федерация по йога. През деня в галерия „Алтер Его“ ще се провеждат семинари на различни тематики в сферата на духовността, здравето и красотата.

Всяка вечер от 19:30 до 22:30 на сцена пред кметството музикални и танцувални представления ще въвлекат гостите на китния Ахтопол във вихрушка от емоции, а титулувани български лектори като: доц. д-р Веселина Вачкова, Марияна Анастасова, д-р Румен Стоилов ще пленят и случайните минувачи в духа на фестивала.

В последния ден от фестивала желаещите ще могат да вземат участие в преход до легендарното тракийско светилище „Индипасха“ и да научат интересни факти и митове от водещите – Христо Буковски и д-р Румен Стоилов. Местата са ограничени, а информация за записването е оповестена на фейсбук страницата и сайта на фестивала.

Финалната вечер ще предложи гала концерт, на който всички изпълнители ще вземат участие и гостите на града ще могат да се насладят на уникална компилация и многообразие от музикални изпълнения и танци.

„Фестивалът цели Ахтопол да стане притегателно място за хората с интерес към природосъобразния начин на живот, за търсещите спокойствие, чистота и запазена природа. Призовава към опазване на еко-системата на региона около този единствен град по Черноморието, влизащ в границите на парк Странджа.“ споделя Бисерка Райкова – главен организатор и водещ.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.