Филип Плийн се подигра с Моника Валериева

Хакнаха профила на плеймейтката след разразилия се скандал

Чатове между двете обиколиха интернет пространството

Световноизвестният дизайнер Филип Плийн наруши мълчанието си около разразилия се скандал с плеймейтката Моника Валериева и даде да се разбере, че тя няма значение за него.

През последната седмица двамата се превърнаха в най-коментираната тема в светските среди, след като Валериева сподели снимка, на която се целуват край басейна в имението на дизайнера.

Веднага след това плеймейтката сподели чатове, в които между нея и бившата любима на Плийн - Морган Осман се разразява истински скандал за това коя всъщност е единствената жена за германеца.

Най-накрая обаче за него се отдаде удобен момент да покаже, че Моника е била само забавление.

Той публикува снимка с бившата си приятелка, по повод рождения й ден и написа: Обичах да бъда с теб и се наслаждавах на всяка минута. Липсваш ми и винаги ще те обичам. Ти си кралицата.

Освен това след като Моника побърза да се похвали, че мачка чаршафите на дизайнера, той сподели снимки на няколко различни красавици, които се забавляват в имението му. Моника пък плати висока цена за снимката, която публикува, защото профилът й в инстаграм беше хакнат и сега тя отново събира последователи в новия си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица