Лекарствата срещу COVID-19 (ИНФОГРАФИКА)

Със секс да избием глобата за разходка! Сайтът Pornhub обяви официално, че плаща по $3500 за аматьорско видео

Разширяват Монако за повече луксозни домове

Правителството прие измененията в държавния бюджет за 2020 г.

Продажбите на жилища в Сингапур се увеличават

Две жени са пострадали при катастрофа в Благоевград

Третият тест за коронавирус на Ангела Меркел също е отрицателен

Колумбийски бунтовници слагат оръжието

Отсрочват заемите на няколко стъпки Започват с 2-3 месеца, а при необходимост ще има удължаване за мораториума

Меган и Хари приключиха със задълженията си към кралското семейство

Компаниите не променят плановете си

КПП-та и пеши патрули в Бургаското гето

Военен кораб с 1000 болнични легла пристигна в Ню Йорк, за да помага в борбата с коронавируса

Винетките без компенсации от АПИ

Тръмп: Над 2 млн. американци можеха да загинат от COVID-19, ако не бяхме въвели мерки

Формула на глупостите

Политизираният „Оскар“, за който пишем толкова много години, вече няма значение

Както беше изяснено, тази година е юбелейна. За 90-и път се състоя многочасовото масово убиване на времето в очакване на престижната статуетка. Най-положителният и най-безопасен мъж днес в Америка е Оскарът, златния идол, който никой не насилва, никой не заглежда и си държи ръцете на правилното място.

„Той също няма пенис, добре е да имаме повече от тях!“, радостно информира целия свят Джими Кимъл, водещ на церемонията. Асексуалността като главен символ на киното го прави още по-привлекателен за холивудския бомонд. Той не е жив, а това означава, че не притежава забранените за мъже качества. Не гали с „вътрешната страна на дланта си“ интимните женски зони, от което чувствителните жертви след двадесет и повече години истерично ще го обвиняват през медиите в насилие.

Оскарът не може да бъде педофил, но теоретично той може да принадлежи към всяка категория на сексуална ориентация, в зависимост от въображението на собственика. Оскарът е абсолютно безобиден за обществото. Той е бъдещето на съвременния свят и едва ли ще се превърне в център на скандал. И ако по волята на един безумен сценарист някога той оживее на екрана, то никога няма да бъде замесен в мрежи за изнудване. Оскарът е последният светец на Америка.

По-важно е да се отбележим, че руските хакери се оказаха безсилни пред мощта на церемонията. „Путин не можа да се намеси при вземането на това решение!“ , закачливо коментира случилото се Кимел. Усещането за щастие и пълна хармония бе помрачено само от ниския рейтинг за гледаемост. Шоуто е било гледано само от 26,5 милиона зрители. Юбилейният „Оскар“ получи най-лошия резултат за последните десет години. Това само доказва, че изкуството отдавна трябваше да се обърне към обикновения човек.

(Със съкращения, превод Павел Павлов)

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Трябваше повече прецизност в правописа. Иначе смисълът е съвсем точен.

  2. Щом те казват, че Оскара е умрял- значи вярно е! Сега веднага ще има мълнионосен ответен удар от страна на братушките! Догодина почват да раздават статуетката ,,Золотая ватенка’’ за най добър худ.филм и ,,Золотая самогонька’’ за най добро изпълнение!Предпологаеми зрители- 14 милиарда!(да се вземе под внимание,че вече всяко домакинство притежава по два телевизора)

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.