Футболисти и ММА бойци зяпат Мегз в силикона

В столична чалга дискотека

Ексцентричната Миглена Каканашева - Мегз събра погледите на мъжете с появата си в популярна столична дискотека. Младата дизайнерка реши отново да се отдаде на нощни забавления в компанията единствено на фотографа Георги Малев, а присъствието й в чалга клуба зарадва останалите ВИП гости на заведението.

Сред тях бяха футболисти на ЦСКА; Георги Пеев, който преди година напусна руския Амкар (Перм) и сега се подвизава във Витоша (Бистрица); бившият състезател и настоящ треньор по борба в класически стил - Армен Назарян, в компанията на брат си и негов приятели; както и ММА бойците Георги Валентинов и Благой Георгиев - без половинките си, изкусителните блондинки Златка Райкова и попфолк певицата Десислава.

Именно в разгара на купона за спортистите се появи Мегз, облечена с къса черна рокля с бездънно деколте, което трудно скриваше силиконовите й гърди. Новите придобивки на дизайнерката се радваха на огромен интерес през цялата вечер от известни и „обикновени“ посетители на клуба от силния пол.

Коментари

Задължително поле