Футболист си взе белята с Rolls-Royce

Резерва на „Реал“ (Мадрид) търпи критики заради лимузина за 350 000 евро

Футболистът, който наследи екипа с №7 на великите голаджии Раул и Кристиано Роналдо в „Реал“ (Мадрид), изглежда е наследил и страстта им към суперскъпите коли. Това е резервата Мариано Диас, 25-годишен нападател с един мач за националния отбор на родината на своята майка - Доминиканската република. Наскоро той си купи Rolls-Royce Wraith на малко километри за 350 000 евро от германска автокъща. Търговците били запалени по тунинга и боядисали първоначално белия автомобил в стилен черен цвят, включително всички сребристи хромирани компоненти като монументалната решетка, дръжките на вратите и джантите.

Мариано не се поколебал да брои 350-те хиляди евро и още няколко хиляди за бърза доставка до Мадрид. И там започнали проблемите. Когато отишъл с черния „звяр“ с мощност 632 к.с. на тренировка, си навлякъл недоволството на клубните шефове, защото пренебрегва служебните коли на спонсора Audi. Подобно своеволие си позволявали само суперзвезди като Рамос, Модрич и Бензема, а преди това – Роналдо.

Медиите разкритикуваха резервата и за широките му пръсти да похарчи толкова пари за най-скъпата кола в клуба, а в същото време да не може да се пребори за титулярно място. Но неприятностите за Мариано не свършват дотук. Оказа се, че купеният от него изцяло черен Rolls-Royce преди това е бил сниман за календар с предизвикателни снимки на фотомодели, които са гастролирали по кориците на мъжки списания. И това доведе до още негативи за футболиста, който беше продаден от „Реал“ (Мадрид) през 2017 г. на „Лион“ за 8 млн. евро, а година по-късно кралският клуб си го купи обратно за 23 млн. евро.

Преди Мариано с Rolls-Royce на тренировка на клуба са се появявали Кристиано Роналдо и Дейвид Бекъм.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили