Хазал Кая се завръща с нов сериал

Световноизвестната турска актриса Хазал Кая се завръща с нов сериал. Кая е позната у нас с ролите си в хитовете "Забраненият плод", "Огледален свят" и "Изкушение", ще оглави нов интернет-сериал, съобщава Serialiofbg.

Актрисата ще вземе участие в дългоочакваното заглавие "Полунощ в Пера Палас" (Pera Palas'ta Gece Yarısı), който ще стартира на интернет-платформата "Нетфликс" през следващата 2021 година. 

Продуцентската компания, стояща зад реализацията на "Полунощ в Пера Палас", е Karga Seven Pictures. На режисьорския стол на сериала ще застане Емре Шахин, а сценарият ще бъде поверен на Елиф Усман. 

"Полунощ в Пера Палас" ще бъде заснет по мотиви от едноименния роман на Чарлс Кинг. Любопитно е, че първоначално главната женска роля, в която ще гледаме Хазал Кая, е била предложена на не по-малко популярната ѝ колежка Серенай Саръкая, която обаче е отказала.

Последната изява на Хазал Кая на малкия екран в Турция беше в сериала"Нашата история" (Bizim Hikaye). За последно се снима в игралния филм "Какво ще излезе от мен?" (Benden Ne Olur).

Актрисата роди първородния си син Фикрет Али точно преди година, като майчинството ѝ продължи доста кратко. 

Коментари

Задължително поле