Химнът на Бургас звуча за новия сезон за младите "акули"

Детско-юношеската школа на ФК "Черноморец 1919"

МБАЛ „Лайф Хоспитал” е генерален спонсор на ДЮШ на „Черноморец 1919"

Детско-юношеската школа на ФК "Черноморец 1919" официално откри сезон 2016/2017. На тържествена церемония бяха представени всички набори от школата и техните треньори. Празничният за клуба и децата ден бе уважен от много бургазлии, както и от депутата Костадин Марков, председателят на общинския съвет на Бургас Константин Луков, съветниците Ангел Божидаров, Евгений Мосинов и др.

Тук бе и звездната певица на Бургас- Тони Димитрова.

Символичното начало на новия сезон бе дадено с химна на Бургас- „Бургаски вечери”. Отец Николай отслужи молебен за здраве и благополучие. Последва и най-очакваната от всички част, в която председателят на УС на „акулите” Тодор Райков представи всички отбори на "Черноморец" и техните наставници.

По уважителни причини, от церемонията отсъстваха единствено Златко Янков и неговите възпитаници. Приветствени слова отправиха общинският съветник г-н Ивайло Вагенщайн и секретарят на Областна администрация г-н Валентин Люцканов. Поздравителен адрес бе прочетен и от името на кмета на Бургас г-н Димитър Николов и зам.-кмета д-р Лорис Мануелян. Последва изказване и на  генералния спонсор и основен  „виновник” за съществуването на „синята” ДЮШ – д-р Спасимир Иванов – управител на МБАЛ „Лайф Хоспитал”.

Освен пожеланията за здраве и много успехи, д-р Иванов на няколко пъти се обърна към талантите и с емоционалния и надъхващ призив: „Само Черноморец!”.

За доброто настроение на всички присъстващи бе подготвена и шоу програма. Народни танци изиграха момчетата и момичетата от фолклорен ансамбъл „Атанас Манчев”, с художествени ръководители Димитър Тонев и Павлина Кръстева. Своите умения показаха и акробати от „Акроджъмп” – Бургас, с треньор Мариела Димитрова. Последва и демонстративен мач между най-малките „акули”, родени след 2005 г., с треньори Петър и Пламен Младенови.

Коментари

Задължително поле