Хитов турски сериал тръгва днес у нас

Турският сериал "Плен" (Esaret) тръгва в ефира на bTV днес. Драмата ще се излъчва премиерно всеки делник от 15:00 до 16:00 ч. "Плен" тръгва в Турция през ноември 2022 г. по Kanal 7, като в момента се излъчват последните епизоди от втори сезон. 

В главните роли са Дженк Торун ("Опасни улици", "Назови ме по име") и Махасине Мерабет. 

Орхун (Торун) е успешен бизнесмен, израснал в богато семейство, но без любов. Той живее заедно със своята сестра близначка Нихан, по-малката си сестра Нуршах и властната им майка Афифе.  Нихан заминава да работи като доброволка в Еритрея, но напоследък семейството ѝ не получава никакви вести от нея. 

Орхун решава да потърси близначката си и да я върне у дома. Докато го прави, той се натъква на Хира (Махасине Мерабет) - бедно момиче, което живее като затворник в ръцете на трафиканти.  Когато научава, че Нихан е била отровена и убита от местна банда, Орхун се срива психически. Оказва се, че Хира е била накарана от бандата да отрови Нихан. Орхун има план за отмъщение - взима Хира у дома, но вместо да я спаси прави живота й черен. Афифе разкрива на сина си, че ги е лъгала за смъртта на баща им в продължение на години.

Орхун решава да се ожени за Хира, за да отмъсти на майка си...До какво ще го доведат плановете му обаче? 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали