Холивудската звезда Гари Дурдан получи почетния знак на Банско

Американският актьор Гари Дурдан, който участва във филма на младия ни режисьор Ники Илиев, получи почетния знак на Банско от кмета Георги Икономов като знак на признание за популяризирането на името на курорта. Същата чест бе указана и на режисьора на филма.

По покана на градоначалника се проведе среща днес в кабинета му с част от екипа, който заснема в града под Тодорка част от  филмовата лента. Холивудската звезда от култовия сериал „От местопрестъплението” разкри част от впечатленията си от престоя в страната ни. Той е възхитен от уникалните природни гледки у нас, от красотата на курорта Банско.

1

Сред гостите на кмета бяха съпругата на Илиев – Саня, и певецът с актьорски качества Орлин Павлов. В най-добрия ни зимен курорт се снима филмът „Нокаут или всичко, което тя написа”. Актьорите споделиха, че без пречки и ползотворно е преминал снимачният им процес в курорта. Те разкриха и какво предстои занапред до завършване на филма.

По време на разговора Гари Дурдан  не скри своето възхищение от българската природа, Банско и банскалии. Героят му във филма е бивш боксьор, който след редица травми се насочва към музикалната кариера. Запознанството му със Саня повлича след себе си поредица от драматични обрати и забавни моменти, като в историята се включват още Башар Рахал, обичаната от всички Катерина Евро със сина си Александър Кадиев, Георги Стайков, Диана Любенова и Яна Маринова. Звездната плеяда обещава много настроение в стила на предишните две продукции на режисьора – „Чужденецът” и „Живи легенди”.

2

Коментари

Задължително поле