Хороскопът на Алена: Близнаците да анализират поведението на колеги, Раците да не се впускат в активна работа

ОВЕН

При нови запознанства в този ден не пропускайте своя шанс за създаване на полезни делови партньорства. Емоцията ви пречи да възприемете правилно разговорите на работното си място. Във ваша полза е да се пригответе за сериозни промени в личният живот, не свързани с вашата брачна половинка, които може да засегнат и професионалните ви планове. Новите запознанства са ви интересни, но не са подходящи за интимни отношения. Не си позволявайте романтични срещи и изневери. Сексуалните контакти няма да ви доставят наслада, дори и ако са любимите ви хора. Не насилвайте себе си. 

ТЕЛЕЦ 

Анализирайте постигнатото. Денят е неблагоприятен за командировки и подписване на договори. Плановете ви ще се объркат заради неочаквана неотложна среща с влиятелни хора, но въпреки това успехът е с вас. Не се нагърбвайте със задачи, които трудно ще изпълните, защото не са във вашата компетентност и блокират преките ви задължения. Вечерта очаквайте романтична среща. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността в интимните отношения е безпричинна и неволно сте засегнали любимите си хора. Не си позволявайте агресивен секс, ако имате до себе си партньори, родени в Риби или Рак. Ще ги отблъснете.

БЛИЗНАЦИ

Избегнете опитите на ваши неприятели да ви отклонят от поетия професионален път. Анализът на поведението на вашите колеги, които ви се противопоставят, но и на вашето собствено, ще ви донесе единствено полза. Възможна е неочаквана и незаслужена агресия на хора от деловото ви обкръжението. Бъдете внимателни на работното си място. Избягвайте нови запознанства, бъдете сдържани, когато давате израз на чувствата си, защото ще събудите завистта на неприятели. Сексуалните ви отношения са в криза, за която не успявате да откриете причината. Може би е в неразположение на половинката ви.

РАК

Ако се занимавате с търговия, не се впускайте в активна работа в този ден, за да не се окажете измамени със стоки от партньори или доставчици. Осъзнайте, че ако претърпите загуби, не бива да се надявате на бързо възстановяване, затова се постарайте да ги избегнете. Имате успехи във финансовата област. Пътуванията са успешни, ако сте внимателни зад волана. Бъдете със семейството си. Несемейните ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща, която ще се превърне в интимна връзка. Вечерта си създайте приятна обстановка, усамотете се с любимите си хора, не пропускайте сексуалните изживявания, които ви зареждат със сили.  

ЛЪВ

Бъдете внимателни в компанията на малко познати хора. Денят е неблагоприятен за търговия, командировки и сключване на сделки. На работното място успехът е с вас. Коректността в отношенията с хората ще ви предпази от неприятности и ще ви извоюва тяхното доверие. Не поставяйте началото на нова дейност, ако не сте обмислили всичко в детайли. Важните разговори с брачната или интимна половинка, целящи изясняване на отношенията, оставете за вечерта, но в романтична обстановка. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте на сексуални удоволствия, особено ако имате до себе си Телец или Лъв. 

ДЕВА

Подгответе се за опит за финансови измами, които може да се окажат фатални за стабилността ви, ако ги допуснете. Не харчете парите си. Не избързвайте и не допускайте агресивни действия, за да докажете правотата си. Сами разрешете най-важните си проблеми, свързани с подписването на договори. Мнозина от вас ще изпитат желание да творят. Радвате се на хармония в личните отношения, но сте притеснени от ревността, което ваши неприятели разпалват у любимите ви хора. Ако интимната ви половинка няма желание за секс, разберете каква е причината, защото може да е свързана с поредната интрига. 

ВЕЗНИ

Въздържайте се от делови контакти, защото сте склонни към разправии. Сами творите проблемите си. Завършете започнатото, за да избегнете критиката на началниците си. Трудно ви е да овладявате емоцията. Пътуване ви се отразява добре и ви действа разтоварващо, без значение дали е делово или обвързано с лично посещение. Ако сте влюбени и обичате искрено и честно, без да се съобразявате с нечие мнение, ще ви отговорят със същото. Във ваша власт е да сте в хармония с интимната си половинка и да изживеете за пореден път незабравими сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

На работното място успехът не е с вас, заради липса на яснота какво искате и очаквате от самите себе си. Не уговаряйте срещи и делови разговори, защото общувате с нежелание и рискувате да се провалите. Прегледайте вече договорените условия. Внимателно оформете финансовите документи. Подредете счетоводния си архив, защото може да ви изненада  данъчна ревизия. Възможно е ново романтично увлечение, което ще завърши с раздяла и душевни рани. Бъдете предпазливи към новите си познати. Не се подвеждайте по миловидното изражение и нежният поглед на роден в Овен, целящ да ви вкара в леглото си. Ако сте семейни, проблемите са ви гарантирани. 

СТРЕЛЕЦ

Преценете дали промените в този ден са във ваша полза. Неочаквани и некоректни постъпки от страна на колегите ви са причина за усложняване на отношенията ви с тях, но и с вашите началници. По-добре премълчавайте каквото и да ви говорят, дори и ако нямат право да ви засягат! Не тръгвайте на път. Отидете на гости или си поканете приятели у дома, за да хармонизирате отношенията с любимите си хора. Самотните ще срещнат подходящ партньор. Не пропускайте да докажете на любимите си хора, че чувствата им са споделени и се отдайте на желани сексуални наслади. 

КОЗИРОГ

Избягвайте критиката и анализирайте собственото си поведение, след като от сутринта сте несговорчиви и склонни на инатливо критикарстване. Само по този начин ще си спестите разправиите породени от нежеланието да признаете грешките, които сте длъжни да поправите. Идеите ви ще срещнат подкрепа, ако ги поднесете тактично за обсъждане и не сте прекалено настойчиви. Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимната половинка, осъзнайте грешките в поведението си. Семейните могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, защото са уверени в чувствата си. 

ВОДОЛЕЙ 

Общуването и разговорите с ръководството са затруднени, независимо от вашето желание да ги проведете. Анализирайте и осъзнайте допуснатите грешки - ваши и на колегите ви и отстранете поне вашите, за да не търпите наказания. Защитете своите интереси без да проявявате агресия. Мнозина от вас ще изпитат недоволство от постигнатото в професионално отношение. Не се впускайте в любовни авантюри, само защото сте съжалили някого в неговата самота. Няма да бъдете щастливи. Дълго ще лекувате душевни рани. Непреценените сексуални отношения в този ден, особено ако са случайни, са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг период на самота.

РИБИ

Сутринта ви радват неочаквано високи приходи за отдавна свършена работа, а парите проучени със закъснение са гаранция за поредния ваш отличен резултат, който е добра оценка за професионалните ви възможностите. Прибързаността е забранена. Ако сте припрени може да съсипете авторитета си. Деловите разговори са успешни. Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да правите агресивен секс с партньорите си, само защото искате да си отмъстите, без да имате причина за това.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп