Хороскопът на Алена: Близнаците да не спорят за спуснати решения, Раците да се примирят с промяна на планове

ОВЕН

Заемете се с новите си задачи без да се притеснявате от трудности заради нахалството на вашите конкуренти, искащи на всяка цена да научат плановете ви. Не им обръщайте внимание и не им давайте никакви обяснения. Определете реалните граници на своите възможности, не си поставяйте глобални делови задачи, за да не се провалите без да се усетите. Бъдете умерени, особено вечерта, когато ще се наложи отново да се губите с роднински проблеми, които не са ви по силите. Помогнете с каквото можете.  Не съсипвайте отношенията с интимната си половинка заради роднински свади.

ТЕЛЕЦ

Добре е за безработните, без значение от колко време са в принудителна почивка, да си потърсят работа и в никакъв случай да не отказват полученото предложение. В противен случай да се сърдят на себе си за възникналите проблеми. Ще получите подкрепата на влиятелни хора. Възможен е успех, ако се занимавате с търговия, както и с производствена дейност. Любимите ви хора не са доволни от отношението ви към тях. Променете поведението си. Интимната ви половинка се стреми да ви угоди, но вие непрекъснато сте недоволни, дори и в леглото.

БЛИЗНАЦИ

Имате възможност за успешна изява, но промените, с които както винаги не сте съгласни, въпреки че са във ваша полза, няма да ви харесат. Не спорете, защото решението за тях е спуснато от вашите началници. Не е желателно да пътувате. Обмислете с какъв бизнес да се заемете, ако сте безработни. Тези от вас, които работят с ниска заплата, да проведат успешни  разговори за увеличаването й. За разлика от професионалните ви отношения, личният ви живот е хармоничен. Отдайте се на чувствата си. Хармонията в отношенията с интимната половинка засилва желанието ви за сексуални удоволствия.

РАК

Стабилизирайте завоюваните позиции. Ще се наложи да се примирите с промяна на плановете си, която не зависи от вас. Бъдете внимателни на работното място, за да избегнете непоправимите грешки. Ще се ядосате, че не успявате да изявите способностите си. Въпреки това, ако сте предпазливи и предвидливи, успехът ще ви следва по петите. Личният ви живот е хармоничен. Чувствата ви са споделени. Нямате повод за притеснения. Пригответе си вкусна вечеря, бутилка с отбрано вино и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Бъдете предпазливи с познанствата, срещите и разговорите - делови и лични, през този ден. Ще срещнете хора по време на пътуване, но запознанствата няма да бъдат успешни, нито като приятелски, нито като очертаваща се възможност за  бъдещо развитие за делово сътрудничество. По-добре е да не се доверявате. Предпазвайте се и не говорете много, за да избегнете разочарованията. Бъдете тактични към любимите си хора, ако са изнервени и искат да споделят проблемите си с вас. Вечерта си останете у дома и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Денят е много добър и успешен за всички, които са заети с творческа професия. Стабилизирайте постигнатото на работното място и внесете ред в деловите си отношения, но без да проявявате агресия. Не бива да се опитвате да тръгвате в нова посока, само защото някой ви е ядосал, а и не е време за драстични промени в живота ви. Бъдете отговорни към задълженията си. При разговорите си с близките хора не проявявайте излишна агресия, за да си спестите проблемите. Не контролирайте разговорите на интимната си половинка. Ако сте решили да обсебвате до степен на задушаване любимите си хора ще ги отдалечите и ще се лишите от секс.

ВЕЗНИ

Обмислете добре задачите си, преди да пристъпите към работа. Преценете имате ли желание и възможност за създаване на собствен бизнес. Деловите срещи са успешни. Разговорите с деловите ви партньори са полезни за бъдещите ви професионални планове и за финансовата ви стабилизация. Вечерта сменете обстановката и си създайте приятни емоции. Новите запознанства ще ви донесат разочарования и страдания, ако решите, че могат да се превърнат в дълготрайна романтична връзка. Сексуалните контакти с любимите ви хора ще ви доставят удоволствие, ако не сте прекалили с алкохола или с флиртовете.

СКОРПИОН

Упоритостта е вашият най-добър помощник, но на моменти ви изоставя, заради ината ви и нежеланието да се заровите в рутината на ежедневието. Възползвайте се от това ваше качество.  Притежавате завидна енергия и сте активни на работното място. Ще постигнете поредния връх за изненада на всички. Решите ли да се захванете с нова задача,  започвайте веднага да я реализирате. Не се опитвайте да изяснявате отношенията с интимната си половинка, защото рискувате да се изпокарате и да задълбочите проблемите си. Сексуалните наслади ще ви подминат. Причината е във вашата непредвидливост и в ината ви.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви запознанство, което ще промени из основи  живота ви. Ще се наложи да взимате важни решения свързани с личния и професионалния си път, за да не съжалявате както за пропуснатите ползи, така и за допуснати грешки, които ви нараняват. Овладейте емоцията. Разсеяността и песимизмът ви пречат за реална оценка на ситуацията на работното място. Контролирайте емоцията си. В този ден сте агресивни и затова е възможно да не ви се разминат проблемите с интимната половинка. Спестете си агресията. Ще се наложи да забравите за сексуалните си желания.

КОЗИРОГ

Неочакван разговор ще окаже сериозно влияние върху работата и дългосрочните ви планове. Бъдете внимателни, ако сте служители в държавния сектор. Ако сте решили да инвестирате, отчитайте всички възможни рискове, преди да подпишете договорите. Обмислете задълбочено идеите си, преди да се заемете с осъществяването на вашите нови, изискващи подкрепа планове. Напрежението през деня ви е изтощило, но за вечерта щастие ще се успокоите в интимна обстановка с любимите си хора. Сексуалните мигове ще ви дарят с незабравими изживявания. 

ВОДОЛЕЙ

Деловите срещи може да ви донесат успех, ако не прекалите с претенциите си и не се опитвате насила да налагате мнението си пред вашите колеги. Колкото и да ви се иска, няма как бъдете водещи в този ден. Въпреки опасността от неуспешните разговори сте длъжни да се справите с неотложните си задачи и да помогнете на колегите си за деловите им задължения. Запознанствата, свързани с намерението ви да създадете семейство няма да бъдат успешни. Ако сте семейни, можете да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Общуването ви се отдава с лекота. Имате възможност да осъществите отлагани, но желани делови срещи, които дълго време не успявахте да уредите, заради заетостта на хората, които ви интересуват. Разговорите са успешни и със сигурност ще доведат до подписването на договори, както и до финансова стабилизация. Любимите ви хора ще се изненадат приятно от ранното ви прибиране, което не се случва често. Отдайте се на чувствата си и на желан активен секс, които ще ви възвърне силите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп