Хороскопът на Алена: Близнаците да обмислят нови занимания, Скорпионите да не се заблуждават за делово предложение

Photo by cottonbro from Pexels

ОВЕН

Материалните ви успехи привличат желаещи, познати и непознати, да се срещнат с вас. Не планирайте деловите си срещи в този ден. Не взимайте важни делови решения, ако са свързани с финансиране на проекти. Не са изключени грешки на работното място, заради неправилната ви оценка доколко са надеждни партньорите ви. В личният живот постигате спокойствие. Ако сте срещнали подходящата половинка обявете годежа си. Отдайте се на сексуални удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, ако сте сигурни в чувствата си. 

ТЕЛЕЦ

Очаквайте трудности и конфликти, заради собствената ви невъздържаност и нежелание да приемете мнението на колегите. Не проявявайте безпричинна агресия заради материалните си стремежи. Понякога се налага да отстъпите, особено когато е във ваша полза. Желанието ви за професионални успехи е зависимо от поведението ви. Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си. Не си струва да се стига до скандал. Няма защо да си разваляте настроението. По-добре се отдайте на приятни разговори, вечеря и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Засилва се стремежът ви към промени, водещи до успехи, ако не решите да се откажете да ги предприемете. Обмислете началото на нови занимания. Претоварването с непосилна работа е във ваша вреда и ще ви изложи. Прибързаността е нежелателна, особено ако е свързана с разговори за сериозни инвестиции. Няма да срещнете разбиране в семейството си заради днешното отсъствие от дома. Претенциите на близките ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави удоволствие, затова по-добре се откажете от интимните мигове. 

РАК

Стабилизирайте отношенията си на работното място. Поемете с разума си новите отговорности в службата. При възможност пътувайте, гостувайте на приятели или колеги и проведете планираните за деня служебни разговори. Намерението ви веднага да подпишете договорите за бъдеща дейност може да бъде причината за провал. Очертават се проблеми в личните ви отношения заради любовните ви авантюри, които са излезли на бял свят, а вие изобщо не предполагате, че може да наранят брачната ви половинка. Новите любовни връзки ще ви донесат само разочарования и сексуално неудовлетворение. 

ЛЪВ

Внимавайте да не пропуснете добрите възможности за финансиране и планирайте целия месец, така че да не се преуморявате, за да не се окажете на легло заради физическо изтощение. Съгласете се на предложение за сътрудничество, ако не е свързано с рисковани инвестиции. Очаквайте финансови постъпления от участието ви в голям проект. Изпълнени сте с желание да наложите мнението си по семейни въпроси и възникнали проблеми на всяка цена, без да се съобразите с желанието на близките си. Отдалечавате партньора си от себе си и се лишавате от полезния и зареждащ ви със сили секс. 

ДЕВА

Задълбочете се и не позволявайте на никой да ви отклони от отговорностите ви. Имате възможност да започнете нови задачи около обед. Изчакайте търпеливо и завършете нещо изостанало. Изпълнени сте с противоречия. Една част от тях са свързани с работата ви, а друга с факта, че сте склонни пасивно да гледате какво става около вас. Споделете с близките деня си, отидете на гости, на покупки или на екскурзия,  за да не се сърдят, че сте отпуснати и без желание за разговори и за приятни емоции. Откажете се от секса, ако нямате желание. По-добре е да сте искрени. Не наранявайте децата си, само защото нямате време за тях, за да не се окажете в изолация в дома си.

ВЕЗНИ

Ще осъзнаете, че в този ден на работното ви място цари хаос и ви изнервя. Проверете отново всички разпореждания, които са ви дали и се заемете със задълженията си. Предстои ви да стабилизирате завоюваните позициите. Търговците ще жънат успех. Всичките си идеи можете да осъществите с помощта на доверени хора. Няма причина да не отидете на вечеря с любимите си хора, ако сте я обещали предварително, защото яда им може да ви дойде в повече в този ден. Семейните са задължени да спазят даденото обещание и да заведат близките си на ресторант или да гостуват при възрастните си роднини.
 
СКОРПИОН

Не се заблуждавайте, че са ви направили изгодно делово предложение. От сутринта се сблъсквате с трудности, породени от безпричинните ви емоционални реакции. Примирете се, че около вас има и некоректни хора. Допуснатите грешки са свързани с ваши професионални претенции и изисквания, които явно не са преценени правилно. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с любимите хора. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно. Сексуалните удоволствия не са на първо място вечерта, но са за предпочитане пред чашката с колеги или приятели, която след като се приберете е повод за разправии. 

СТРЕЛЕЦ

Промените зависят от вас. Напрегнати сте, но този факт не пречи да ги превърнете в положителни. От вас се изисква да сте предвидливи, за да не хлътнете в рисковани сделки. Ядосвате се заради трудности при общуването с деловите си партньори, които са ви дали неизпълними обещания. Денят ви е наситен с тревоги, причинени от роднини, които не знаят какво точно им се случва и няма как да сте им полезни. Вечерта възстановете хармония в отношенията си с вашите близки, а също и с възрастните си роднини. Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, дори и сте изморени. 

КОЗИРОГ

Очаква ви обичайната рутинна работа, но комбинирана с много емоции. Постарайте се да не са негативни, за да избегнете депресията и служебните проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Подписаните договори може и да не са печеливши, ако не сте ги прегледали внимателно. През деня обърнете внимание на семейството си, ако сте го създали и ако сте имали разправия докажете, че сте готови на примирие и чувствата ви не са се променили. Справете се със семейните си задължения, за да не се лишите окончателно от интимните мигове. 

ВОДОЛЕЙ

Предстои ви успешен и изпълнен с положителни емоции ден. Време е да докажете на колегите си, че новите ви идеи са реални и лесно осъществими, без тяхна помощ, а след това, след като са ви отказали подкрепата си, дори и да мечтаят за бонуси, няма как да ги получат. Поднесете идеите си на ръководството и изчакайте търпеливо да ги одобрят. Вечерта продължете разговорите у дома. За да се справите с проблемите е добре да си наложите спокойствие. Сексът изобщо не е приоритет на интимната ви половинка и тази вечер. Не изневерявайте, дори и да сте обзети от желание за мъст. 

РИБИ

Налага се упорито да отстоявате възгледите си и да защитите интересите си. Сторете го, за да не измените хода на събитията във ваша вреда. Очаквайте материални успехи, но ако получите пари ги съхранете. Следобед забравете за намерението си да обещавате, че влагате част от полученото в необмислени сделки, защото сте в губеща позиция. Променили сте се заради новости на вашето работно място, които вредят на личните ви отношения. Не се изненадвайте, ако отношението на близките ви също се е променило. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо обществено положение и ще сте по-заети. 

Коментари

Задължително поле