Хороскопът на Алена: Близнаците да се пазят се от неприятели, Раците да внимават с деловите предложения

ОВЕН

Имате възможност да създадете нови познанства и да стабилизирате финансовото си състояние. Не допускайте намеса в личните ви отношения и в професионалните ви планове. Не пътувайте, а работете задълбочено. Ако сте на ръководен пост бъдете внимателни, когато подписвате документи, особено ако са свързани с кредити. Вечерта си дайте почивка и отклонете поканата за гостувате при приятели. Ако вие самите имате гости, изпратете ги по-рано. Ще имате време да се отдадете не романтични мигове, споделени чувства и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Натоварени сте с много работа, дори и с допълнителна, но пък приходите ви са отлични. Готови сте да заведете приятели на ресторант, за да отпразнувате успеха си, но по-добре не го правете, защото не си струва да харчите, за да събудите тяхната завист. Проверете внимателно финансовите си отчети до момента. Не взимайте импулсивни решения, свързани с личните ви отношения, за да не се окажете самотни в края на годината. Не се отдалечавайте от семейството и любимите си хора, които се нуждаят от вашето внимание.

БЛИЗНАЦИ

Намерението ви да се заемете с нови задачи ви носи успех, ако не се притесните и не се окажете сами, без помощта на вашите колеги. Овладейте емоцията си, защото блокира действията ви. Пазете се от неприятели. Не пропускайте да отхвърлите планираните служебни задачи и не се доверявайте на късмета си, за да не се провалите въпреки отличните възможности, които имате. Ваши лични проблеми, които не сте споделили с близките си, за да не ги натоварвате ще се превърнат в причина за дистанцирането им. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, ако не сте изнервили през деня с поведението си интимната си половинка. 

РАК

Бъдете внимателни към деловите предложения, които днес трябва да обсъдите с колегите си и да дадете отговор. Имате възможност да се справите блестящо със служебните си задачи и да постигнете много по отношение на интелектуалното си израстване. Начинанията са успешни, ако сте ги обмислили добре и сте сигурни, че сега е подходящия момент за тях. Ако се налага и днес, въпреки недоволството ви да оставате до късно вечерта на работното си място предупредете вашите близки, за да не се обидят, че не се прибирате за вечеря. Ако сте поканили гости, нека ви изчакат.

ЛЪВ

Успехът е с вас през целия ден, ако не се отпуснете и не решите, че задълженията ви са досадни и изнервящи. Няма да си навредите, но и няма да получите повишение, защото работата, която отказвате носи добри приходи на колегите ви, които ще си я разпределят. Ако сте отговорни и се задълбочите в работата си ще се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел. Във ваша власт е да съхраните доброто настроение в дома си и да не занимавате близките си само със служебните си проблеми, които не са водещи. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Завършете до края на деня започнатите служебни задачи и не отлагайте важните разговори за следобед. Не бива да губите вяра във възможностите си без причина и без да сте получавали критични забележки. Заради обзелата ви депресия началото на нови занимания е нежелателно. Вечерта анализирайте постигнатото в професионален план. Постарайте се да се заредите с добро настроение, за да си гарантирате успех и спокойствие в личния живот. Създайте си положителни емоции у дома. Не се проявявайте като добротворци и не допускайте нахалници в дома си.

ВЕЗНИ

В днешния ден преценете с кои от деловите си партньори да продължите работата си и с кои е по-добре и във ваша полза да я приключите. Бъдете предпазливи към запознанствата и не правете опити да се сближавате с непознати. На вашето работното място цари хармония, ако разчитате на рутината и си наложите търпение. Вечерта излезте с близките си на разходка или отидете на рожден ден след като сте поканени да уважите приятел или роднини. Когато се приберете не недоволствайте в леглото, за да не съсипете сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

Промените, които ви предстоят в този ден са причината да сте напрегнати. Успехите от начинанията са ви гарантирани, ако не разчитате на късмета си и сте отговорни към работата си. Дори и ако нещо промени плановете ви, не се ядосвайте и не търсете виновни за случващото се, а приемете че и то е във ваша полза. Денят изисква да си дадете почивка, особено вечерта след работния ден. Близките ви сготвили, поканили са ваши добри приятели, за да ви зарадват. Повеселете се, изпратете гостите си и след това се отдайте на интимни мигове. 

СТРЕЛЕЦ 

Вашите професионални успехи ще ви върнат доброто самочувствие. Не се доверявайте на съвети на непознати хора. Не се поддавайте на емоцията. Бъдете разумни и практични. Денят е идеален да започнете частен бизнес и да направите преглед на финансовите документи. Прибързаността не ви носи полза. Отношенията с любимите ви хора ще се успокоят в този ден, а вие не пропускайте почивката и приятните развлечения, дори и ако направите кратко пътуване. Пазете се да не ги обидите  с необмислените си думи и да не се лишите от сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Днес е във ваша полза да внесете яснота в личните си отношения. Обсъдете плановете си с вашите колеги и началници и преценете дали да смените работата си. Разсъждавайте с разума си. Не се впускайте в начинания и промени, които са плод на ваше внезапно решение или случайно хрумване. Ще си навредите. Изнервени сте от опити да ви наложат обвързване в нежелани от вас интимни отношения. Не реагирайте емоционално, ако интимните ви половинки ви упрекнат в некоректност. Просто се дистанцирайте и не допускайте сексуален контакт. 

ВОДОЛЕЙ

Успявате да изгладите разногласията с хората от вашето делово обкръжение. Ще ви натоварят със сериозна и отговорна работа, ако на всяка цена искате да изявите възможностите си. Не избързвайте при желание да предприемете промени в живота си и ги обмислете още веднъж. Подобрете материалното си положение чрез планирана печеливша инвестиция. Намерете начин да избегнете заядливите разговори у дома. Близките ви са разочаровани от поведението ви и трудно ще ви простят агресивните и обидни думи, които изрекохте. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако не постигнете примирие. 

РИБИ

Пред вас е успешен ден, ако не се притеснявате заради служебните си задължения. Ще се справите, без да се впускате в необмислени начинания, които могат да ви провалят. Тези от вас които са планирали провеждането на делови срещи да не влизат в спор с никого. Новина за приходи не е причина да уговаряте инвестиции. Днес посрещнете гости, които не само, че са ви приятни, а и са полезни със съветите си на вас и на семейството ви. Любимите ви очакват да ги зарадвате с по-ранна информация и новина за организирането на Коледните празници и за пътуване зад граница. Обмислете това им желание.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп