Хороскопът на Алена: Близнаците надхвърлят очакванията на колеги, Раците да не рискуват

ОВЕН

Предстоят ви важни и дълго очаквани промени, които не допускат крайности в поведението и във вашите действия. Позволете на вашите колеги да ви помогнат. Ако имате спешни задачи на работното място се справяте успешно, но с помощ отстрани. Не се изкушавайте от предложения за финансиране на проекти с неясна цел и неясен очакван резултат. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от резки промени в настроението и размяна на неприятни думи. Отношенията ви за пореден път са подложени на проверка. Сексуалните ви отношения са напълно замразени. 

ТЕЛЕЦ

Ако прекалявате с хвалбите  си успехите ви ще предизвикат завистта на околните. Деловите срещи също ще са неуспешни. Прибързаността е забранена. Трудностите на пътя ви са преодолими. За съжаление сте склонни да се доверявате на късмета си, който днес е на светлинни години от вас. Обстановката в дома ви е ледена заради съмнения в изневяра, които са породени от интриги, достигнали до партньорите  ви, а вие отказвате да ги опровергаете и си вредите сами. Очаквайте отдалечаването на интимната си половинка.  

БЛИЗНАЦИ

Делово пътуване зад граница заради факта, че вашите партньори в чужбина работят, ще бъде успешно, ако не вреди на изпълнението на служебните ви задължения. Будите разочарование в колегите си на вашето работно място, че не могат да се справят като вас. Надхвърляте очакванията им и гоните поредния професионален връх. Романтично настроени сте и изпълнени с обич към любимите си хора. Те ще оценят вашето отношение, но не се поддавайте на увещания за покупки, породени от желанието им да се поглезят. По-добре ги заведете на ресторант, а след това се отдайте на незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия. 

РАК

От вашата упоритост, комбинирана със състрадание заради проблемите на вашите близки и колеги, зависи да не провалите плановете си за деня. Не рискувайте. Вашите възможности в този ден ви позволяват да се изявите така на работното си място, че да стабилизирате позициите си и авторитета си. Срещите не са желателни. От вас зависи дали вечерта ще ви гостуват приятели или ще се усамотите с близките си, ако това е тяхното желание, за да имате време за разговори и обсъждане на семейните проблеми. А и не е добре да пропускате сексуалните удоволствия заради гости, които отказват да си тръгнат. 

ЛЪВ

Независимо, че промените в днешния ден са ви наложени от обстоятелствата, може да се възползвате от тях и с успех да осъществите професионалните си планове, които са във ваша полза. Внимавайте с разходите, за да избегнете финансовите проблеми в дните пред вас. Ако се приберете ядосани и пренесете служебните си проблеми у дома конфликт с близките ви не е изключен, но можете да го избегнете с търпение и умереност. Те не са виновни за ядовете ви. Помислете за създаване на семейство, ако сте самотни и съхранете хармоничните  отношения. 

ДЕВА

Не се поддавайте на съвети, целящи да се впуснете в рисковани начинания в този ден. На работното си място не рискувайте като обещаете да се включите в губещ проект, блокиращ шансовете ви за успех. Предпазете се от финансови загуби свързани с желанието ви точно днес да си купите кола или обзавеждане за дома. Вечерта не уговаряйте срещи с приятели, за да не се изпокарате с близките си. Ще ви изненадат с незабравима романтична среща. Сексуалните удоволствия са ви разрешени, ако сте опознали добре новите си партньори и не сте ги срещнали в днешния ден. 

ВЕЗНИ

Денят ви носи отлична възможност за себереализация и подобряване на финансовото състояние. Не обръщайте внимание на трудностите и не пилейте времето си в пътуване. Желанието ви да блеснете и да надскочите себе си ще ви донесе както успех и признание в този ден, така и неприязненото отношение на вашите колеги. Време е да внесете хармония и в отношенията с роднините си. Променете към по-добро отношения си в семейството. Ако имате до себе си любим човек се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади. 

СКОРПИОН

Избегнете проблемите на вашето работното място. Не допускайте вашите колеги да ви изненадат със среща с непознати, които нямат място до вас, но се домогват до деловите ви планове. Деловите срещи, които не са планирани ще ви донесат проблеми, ето защо ви съветвам да ги отмените, дори и ако хората, които искат да разговарят с вас са прекалено настойчиви. Намерете начин, ако сте обидили интимната си половинка да поднесете извиненията си. Романтична вечеря в приятно заведение може да изглади конфликта помежду ви и да ви дари с незабравими сексуални мигове. 

СТРЕЛЕЦ

Сутринта сте планирали успешно начало на делови разговори. Ще ги проведете във ваша полза, ако сте избегнали личните проблеми и не сте променливи в мнението си. На работното място не отказвайте предложената помощ от колегите ви, за да приключите по-бързо със служебните си задължения и да си почивате. Не планирайте среща с приятели, които сте поканили на вечеря, за да не изострите допълнително обстановката в семейството. По-добре се усамотете в компанията на любимите си и се отдайте на интимни разговори и незабравими сексуални мигове. 

КОЗИРОГ

Не сте настроени за работа и мечтаете да се отдадете на развлечения, защото и на вас и нужна почивка. Служебните ви задължения не търпят отлагане. По-добре се заемете с тях защото са от огромно значение за вашия авторитет, затова е редно да не пропилявате деня си в бездействие. Не рискувайте. Вечерта си почивайте. Следобед в този ден ще ви изненада запознанство, а вечерта- романтична среща. Шансът е за необвързаните.  Ако сте семейни не изневерявайте, за да не съсипете хармоничните отношения в дома си, а и за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Позволете на Съдбата да ви дари заслужените успехи в личния и в професионалния живот. Разчитайте на себе си и не се доверявайте на съветите на хора, които може да не са добронамерени. Успехът на работното ви място е сигурен, ако не прекалите с изискванията си към колегите или подчинените си. Ако заетостта ви не го позволява през деня, се разходете след работно време или се вижте с приятели. В приятна компания ще се освободите от напрежението и няма да сте агресивни към любимите си и брачните си половинки. 

РИБИ

Стабилни и успяващи сте както на работното място така и ако сте се заели с активна и по-различна от обичайната кампания с цел представяне на вашата дейност. Не ви липсват увереност и отлично самочувствие. Денят ви носи успех при изпълнение на вашите делови и бизнес планове, но бъдете разумни и не се поддавайте на емоцията. Не пропускайте да сте с вашите любими и семейството си, ако сте го създали. Вечерта очаквайте романтична среща, която може да ви дари незабравими мигове. Не се отказвайте и от желаните сексуални наслади. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп