Хороскопът на Алена: Близнаците - стабилни и доволни, съдбата закриля лъвовете

Photo by Just Name from Pexels

ОВЕН

Постарайте да си изясните какви са плановете ви за следващите четири месеца и не допускайте ненужно разпиляване. От правилното разпределение на вашите задачи зависи дали ще ги отхвърлите в срок. Тези от вас, които имат намерение да пътуват за делова среща, да са подготвени, че може да закъснеят и да предупредят очакващите ги партньори. Не проявявайте нервност. Избягвайте изясняването на семейни проблеми, разправиите с партньора или с приятелите си. Вашата женска чувствителност и прекалена мнителност ви създават проблеми и недоразумения в личния живот и ви лишават от сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Не сте настроени за общуване с близките си и с вашите колеги. Ако имате професионални проблеми ги разрешете сами, без намесата на вашия началник, защото може да вземе решение да се раздели с вас. Тези от вас, които развиват бизнес, днес може да пожънат неочакван успех, на който ще завидят и колеги и началници и делови партньори. Няма да ви липсват интересни запознанства. Ако не сте семейни, скъпи дами,  ще срещнете своята половинка. Вечерта очаквайте романтична среща. Можете да решите да сключите брак или да обявите годежа си. Не се лишавайте от сексуални удоволствия, въпреки че може да се чувствате уморени и отпаднали. Сексът ще възстанови добрата ви форма. 

БЛИЗНАЦИ 

Ще се чувствате стабилни и доволни. Доброто ви настроение ще повлияе и околните. Нямате причина да се притеснявате за финансовото си състояние. Какво по-хубаво от това. Опитват се да провалят обмислянето на новите ви професионални планове, но няма да успеят да ви навредят, защото сте подготвени за удари от неприятели. Имате благоприятната възможност, ако не сте семейни, да създадете семейство или да срещнете подходящ партньор. За избралите деня за сключване на брак, звездите обещават щастливи години съвместен живот и сексуални наслади още тази нощ, дори и при по-бавните и мудни в леглото партньори. 

РАК 

Ако следвате верните ходове, справяте се със задълженията си без да мърморите и спазвате поставените срокове, може да ви предложат повишение, защото вашия началник ви харесва и одобрява работата ви. Възползвайте се от тази възможност. Задачите ви е са много и затова е добре да планирате следващия месец. Отношенията ви са хармонични. Не ги съсипвайте с безпочвени съмнения и ревност. Прибързаните промени заради изневяра са недопустими. Несемейните жени могат да създадат семейство. Семейните да се отдадат на сексуални удоволствия, за удоволствие, а и защото денят е отличен за зачеване на дългоочакваното дете. 

ЛЪВ

Съдбата ви закриля, въпреки трудностите на работното място през целия ден. Засилва се увереността ви, че успешно ще се справите със задачите си в поставения срок. Пазете се от негативно влияние. Контролирайте емоцията. Откажете предложения за инвестиции, за които нямате достатъчно средства. Ще се чувствате добре сред семейството си. Нараства желанието ви да се справите с обтегнатите отношения в роднинското си обкръжение и да постигнете мечтаната хармония в отношенията си. Естествено е желанието ви да се отдадете на интимни изживявания. 

ДЕВА

Очаквайте трудности при постигането на мечтаните материални успехи, които няма да ви се изплъзнат, само ако сте отговорни. Не пропилявайте шансовете си за уговаряне на доходна работа. Приемете делово предложение. Работата в съдружие ви носи успех, защото ще ви бъде по-лесно да преодолявате трудностите по пътя си. След работа си останете у дома или излезте на кратка и освежаващи ви след преумората разходка в парка, градинката или из квартала. Вечеряйте и се отдайте на раздумка и почивка. Ако имате настроение не пропускайте сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Днес сте във властта на неблагоприятни контакти, които ви пречат да сте достатъчно прозорливи. Намерете бързо решение на проблемите си. Ако сте концентрирани и търпеливи, ще се справите със задълженията си. Не допускайте чувствата да попречат на разума да види истинските черти на хората, домогващи се до вашите планове. Проблеми в семейните отношения заради ревността на партньора ви днес ще предизвикват агресивното ви поведение, но ако го избегнете всичко ще се успокои. Вечерта се откажете от интимните мигове и сексуални удоволствия. Виновни сте си сами. 

СКОРПИОН

Денят изисква да сте критични към постъпките си, за да избегнете трудностите сутринта и да си спестите критиката, която ви наранява, ако не е коректна. Имате възможност да се справите със задълженията си на работното място. Избягвайте новите запознанства, бъдете сдържани в общуването с колегите си и деловите си партньори. Ако запазите спокойствие и се заредите с оптимизъм, ще се забавлявате у дома и ще си отпочинете в компанията на вашите близки и на приятели, ако ви гостуват, скъпи жени. Вечерта се откажете от сексуалните удоволствия, ако не сте във форма. 

СТРЕЛЕЦ

Събудете любопитството на вашите колеги, като ги запознаете с ясно изречени пояснения с вашите нови проекти и им помогнете да вникнат в същността им. Успехът ви е сигурен, ако ги претворите в реалност, а при интерес от тяхна страна помощта им ви е гарантирана. Бизнесмените днес не бива да се съгласяват на инвестиции. Да отложат разговорите за следващия месец. Семейството ви се нуждае от подкрепата ви, а вие отказвате да я дадете на ваши роднини, на които сте обидени от години и не сте склонни да им простите. Съпругът ви е готов да им помогне с пари, но в случая сте прави, че не бива да проявява щедрост, дори и заради вас. Не допускайте отдалечаването ви заради тези разправии и не се лишавайте от секс. 

КОЗИРОГ

Денят е особено успешен за хората на изкуството, които ще получат мечтаното предложение за изява извън България. Не бива да го отказват. Не пропускайте възможността за себеизява. Не е във ваша полза да започване нови задачи в края на месеца. Изчакайте няколко дни и обмислите още веднъж намерението си. Следобед не са изключени проблеми със съседите ви, заради завист и опит да създадат интриги в семейството ви. Бъдете търпеливи и сдържани, мили дами. Децата ви се нуждаят от внимание. Несемейните, които са срещнали подходящ партньор, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в семейните отношения, за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Днес сте импулсивни и устремени към нови хоризонти. Искате да осъществите една ваша голяма мечта, но не го правете с устрем, който може рязко да бъде блокиран заради неочаквани трудности. Не е изключено да ви посетят ваши делови партньори, пристигнали неочаквано от чужбина. На всяка цена осъществете среща с тях. Семейните жени да поемат вечерта отговорностите си и да не лишават от внимание брачната си половинка. Несемейните да не се затварят у дома, ако искат да срещнат подходящия партньор. Ако сте се запознали днес с човек, който ви привлича, не бързайте със сексуалните удоволствия. 

РИБИ

Ще бъдете неприятно изненадани от новината, че ваш конкурент опитва да ви отстрани от заемания пост, особено ако се занимавате с политика. Бъдете бдителни. Заемете се със задълженията си. Не ви съветвам да се трудите активно, ако се налага да сте на работното си място, отдайте се на задълженията си до обед. Пътувайте. Почивката е задължителна затова вечерта останете с близките си и не канете гости в дома си, дори и ваши семейни приятели да са прекалено настоятелни. Отдайте се на интимни разговори и на сексуални удоволствия, които са от значение както за самочувствието ви така и за хармонията в отношенията ви. 

Коментари

Задължително поле