Хороскопът на Алена: Везните в променливо настроение, Скорпионите да си дадат почивка

ОВЕН

В почивния ден изпълнявате с много усилия служебните си задачи, защото се чувствате напрегнати и изморени. Не се поддавайте на ласкателствата на вашите близки, които искат вечерта да обиколите магазините. Анализирайте в детайли и с помощта на колеги, всички направени ви предложения. Пътуванията са нежелателни. Изпратете букет и бутилка вино на ваш приятел, ако празнува годишнина от брака си или рождения си ден. Вашите партньори очакват приятни мигове. Пригответе им вкусна вечеря и подредете романтична маса за двама, а те ще бъдат щастливи, ако не пропуснете и сексуалните мигове. 

ТЕЛЕЦ

В този почивен ден ви очакват големи промени. Предприемайте ги сами, за да сте сигурни в крайният резултат. Пътуване ще ви разтовари от напрежението, но го осъществете само ако не вреди на служебните ви задължения. Завършете започнатата делова работа. Внимавайте при работа с финансови отчети и подредете счетоводните си документи. Не е изключено да разрешите важни семейни и лични проблеми, но условието за успех е да запазите спокойствие. Сексуалните ви отношения все още са проблемни и не сте активни, но е време да промените това положение, за да не подтикнете половинката си към изневяра. 

БЛИЗНАЦИ

Не прекалявайте с желанието си да работите в почивния ден да работите до късно, ако сте дежурни. Свършили сте достатъчно работа. Отдайте се на почивка, вечеря и приятни мигове с вашите близки и приятели. Внимавайте с разходите, за да не влошите финансовото си състояние. Ще се наложи да приключите със стари задължения. Проявете предпазливост в общуването. Проблемите ви в късния следобед са свързани със семейството, но и неприятните разговори носят полза и стабилизират отношенията ви, въпреки вашата упоритост и нежелание да се съгласите с тях. Не се гответе за сексуални изживявания, ако сте уморени и ще се насилвате, а по-добре се отдайте на почивка и сън. 

РАК

Не пропускайте да си създадете приятни емоции в този почивен ден и да се заредите с добро настроение. Ако сте се заели със стари задачи е добре около обед да ги приключите и да се заемете с новите. Професионалната ви заетост днес е надхвърлила позволените граници. Трудно се справяте сами със задълженията си. Не отказвайте помощ. Общуването с околните, дори и с най-близките ви е затруднено, заради желанието ви да спорите и да налагате мнението си чисто по женски, въпреки че не сте прави. От вас зависи дали ще изживеете романтични мигове и сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Денят е почивен. На работното място бъдете умерени. Вечерта се постарайте да сте сред вашите близки и не пропускайте да приключите с разрешаването на проблеми с ваши роднини. Не допускайте внезапно обземащото ви лошо настроение, породено от несъгласие с чуждото мнение, да съсипе вашите стабилни делови отношения и да провали намеренията ви за романтична вечеря. Не давайте информация за личния си живот, за да не се възползват от нея ваши неприятели и да не навредят на отношенията ви. Сексуалният ви живот е причина да не сте във форма. Нередовният секс пък е причина да си градите комплекси и да си мислите, че не сте достатъчно женствени. 

ДЕВА

Ще бягате от тълпите хора в почивния ден, притеснени да не ви заразят с вирус, а промените няма да са ви по вкуса. Не рискувайте на вашето работно място. Съветвам ви да не предприемате пътуване, ако ще натовари вашата психика. Вечерта се откажете от намерението да поканите делови партньори на вечеря, а обърнете внимание на интелектуалното си развитие. Вечерта отидете на гости на ваши приятели. След като се приберете се отдайте на чувствата си и на интимни мигове с любимия си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които са желани от двама ви. Причина да ги избегнете е само ако сте прекалили с алкохола или не сте във форма.

ВЕЗНИ

Настроението ви в почивния ден е променливо. Дразните близките си, които не успяват да разберат каква е причината да сте така непостоянни и ан моменти агресивни. Ако имате желание пътувайте и се разтоварете от напрежението. Ще получите предложение за нова работа. Изкушавате се да се впуснете в промени, само защото сте се оказали случайно сред хора, които ви привличат. Оправете възникналите недоразумения в семейството. Близките ви са разочаровани от вашето отсъствие от дома и безпричинно агресивно поведение вечерта. Назрява поредната разправия, заради съмнения във ваши прегрешения, които ще принудят брачния ви партньор да се откаже от интимните мигове и секса. 

СКОРПИОН

Трудностите са преодолими, но денят е почивен и въпреки това напрегнат и е предупреждение, вечерта да си дадете почивка, вместо да се натоварвате с чужди служебни задължения. Без колебание обмислете новите си планове и потърсете хора с влияние, които да подкрепят идеите ви и да инвестират при вас. Не допускайте проблеми в семейството си, още повече, че за тях не съществува причина. Отношенията ви са идеални и не си струва заради служебни разправии да съсипвате и хармонията в дома си. От вас зависи да се въоръжите с оптимизъм и вечерта да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Емоцията, която влагате в общуването в почивния ден, не само може да развали настроението на хората около вас, а и да съсипе отношенията ви необратимо. Съветвам ви да не спорите и да не се заяждате с колегите си без причина. Не споделяйте импулсивно вашите планове. Личните ви отношения са проблемни и не са изключени скандали, които днес вечерта ще ескалират в решението на брачния или интимния ви партньор за раздяла. Изяснете недоразуменията, ако искате да съхраните връзката и брака си. Ако не успеете да се изясните не се надявайте на сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ 

С агресията, която блика от вас без причина в този почивен ден, няма как да се защитите от нападките на вашите близки и колеги. По-добре си наложете спокойствие. Никой с нищо не ви заплашва. На работното място правите впечатление с вашата активност, която ще ви помогне да се справите със задачите си до обед. Не предприемайте делово пътуване. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и сте пропуснали вечерята. Не мислете, че след като сте дали обещание да сте точни ще ви простят лесно закъснението, особено ако съпругът ви е приготвил вечерята, за да ви изненада. 

ВОДОЛЕЙ

Начинанията в почивния ден са успешни.  Овладейте емоцията си, защото тя може да се превърне в причина за конфликти с вашите колеги, за които вие ще сте виновни. Трудно ще изгладите отношенията, ако ги развалите. Не реагирайте болезнено на всяка критична забележка. Не сядайте зад волана и избягвайте обсъждане на служебни проблеми със случайни хора. Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот, а също и тези, свързани с външният вид, ако сте се изоставили заради непрекъснатата си заетост. Не отказвайте поканата да посетите ваш приятел. Бъдете ослепителни. Вечерта очаквайте романтична среща и сексуални удоволствия. 

РИБИ

Въпреки сложните семейни проблеми, този почивен ден е успешен за вас. През деня се справете със служебните си задачи. Вечерта бъдете с вашите близки. Задълбоченият анализ на постигнатото е задължителен, защото ви гарантира професионален успех. Реалната оценка на резултатите и вашата обществена позиция ви е носят полза. Бъдете внимателни с хората, които обичате и на които държите, особено към близките си и по-възрастните си роднини. Не ги наранявайте без причина. Не е изключено да постигнете хармония в личните отношения, ако все още не сте семейни и да се отдадете на сексуални наслади. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп