Хороскопът на Алена: Везните готови за подвизи, Скорпионите да бъдат тактични

ОВЕН

Ако се налага да подписвате финансови документи при възможност го отложете за следващите дни. Не взимайте прибързани решения на работното място и не допускайте да ви манипулират. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с колегите и деловите си партньори, като сте разумни и не им се противопоставяте. Не давайте обещания за заеми на непознати хора или роднини само, за да блеснете. Със сигурност ще загубите парите си. Вечерта очаквайте разправия в семейството си. Отдалечили сте с ината си брачния си партньор. Приберете се и изяснете причината, поднесете извиненията си, за да не се лишите от сексуалните удоволствия. 

ТЕЛЕЦ 

Очаквайте добри резултати в професионално отношение, както и приходи, ако сте завършили в срок поставени ви задачи. Задълбочаването в работата и умението ви да разпределите правилно времето си, ще ви донесат успех и признание. Не е желателно да пътувате, защото мислите ви за заети с неотложни задачи и сте разсеяни. След работа откажете гостуване при приятелки, ако живеят в непознат квартал и са ви поканили на женско парти. Останете си у дома с любимите си хора. Пригответе вечеря и след това се отдайте на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Не допускайте да ви оказват натиск на работното място и не изпадайте в противоречие с принципите си. Бъдете сдържани и хладнокръвни. Не реагирайте емоционално на това, което става около вас. Отрицателната нагласа би довела до финансови загуби, а от случващото със сигурност можете да извлечете дългосрочна полза за себе си. Следобед не е изключено да се влюбите и да изоставите професионалните си задължения. Не ви съветвам да го правите. Избягвайте запознанствата. Ако сте семейни, мили дами, не изневерявайте. Разкрият ли временното ви залитане встрани от брачното ложе, забравете за сексуалните удоволствия. 

РАК

Денят е благоприятен за начинания. Направете инвестициите, които сте уговорили. От вас зависи да избегнете загубите. Възможен е конфликт с хората от обкръжението ви, заради нежеланието ви да се подчините на неписаните закони на работното място. Бъдете търпеливи и сдържани. Ще ви изненадат с романтична обстановка и приятни разговори, а също така и с готова вечеря, въпреки че не е типично за партньора ви да се занимава с готвене. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се освободите от лошото си настроение. 

ЛЪВ

Не проявявайте сервилност при делови разговори с вашите началници и колеги. Бъдете внимателни при работа с финансови документи и не ги подписвайте. Възможни са загуби. Поемете инициативата на работното си място. Ще се наложи да се натоварите с повече задължения, заради отсъствието на ваши колеги. Работете спокойно, заредени с увереност в силите и възможностите си. Вечерта си дайте заслужена почивка в компанията на любимия. Споделете радостните събития от ден и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади. 

ДЕВА

Не бъдете прекалено доверчиви. Подгответе се както за положителни така и за негативни обрати на работното място. Не са изключени  финансови загуби. Всяко ваше решение може да има неочаквани последици. Ако се наложи променете плановете си. Не търсете нова работа. Няма да постигнете желаното. Бъдете щедри, скъпи дами. Не се притеснявайте да покажете чувствата, които изпитвате към близките си и партньора си. Само ако сте искрени имате възможност да изживеете незабравими романтични мигове. 

ВЕЗНИ

Днес сте готови за нови подвизи, с цената на много трудности, които не сте предвидили. Не поставяйте прибързано ново начало и не предприемайте пътувания зад граница особено по време на все още властващата пандемия и увеличаващи се заразени по света. При запознанство не градете планове за съвместно делово сътрудничество, защото смесвате мечтите си с действителността. Не надавайте ухо на клюките, разпространявани от съседите ви, която целят да засегнат женското ви его и да ви наранят. Със сигурност искат да ви настроят срещу интимната ви половинка и да съсипят сексуалният ви живот. 

СКОРПИОН

Бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми, ако сте ги създали сами или сте се поддали на нереални обещания. Спорни отношения с ваш бивш делови партньор изискват съдебно дирене, за да си върнете вложените пари, които ви дължи. Коригирайте поведението си спрямо вашите близките, скъпи жени. Новите запознанства ще ви разочароват. Не разчитайте на късмета си, ако търсите своята половинка. Удовлетворяващия секс не е гаранция за чувства. 

СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте отношенията си на работното място, дори и ако се налага да сведете глава, да смирите гордостта си и да се извините на колегите си, въпреки че не обичате да признавате вината си. Ще ви зарадват неочаквани материални успехи, но за да ги постигнете ви е нужна подкрепа, защото сами трудно ще се справите. В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот, но причината със сигурност не е във вас, а по-скоро е във вашия партньор. 

КОЗИРОГ

Днес ви изнервят трудности, които са породени от ваши грешки и пропуски на колегите ви, но няма как да откажете да се справите с тях, защото пречат и на вас. Ще променят изцяло плановете ви за деня, което е във ваша полза. Запазете спокойствие и разчитайте на себе си. Проверете всичко внимателно и не разпращайте документи, подписани от вас, без да сте ги прочели отново. Постарайте се да не създавате напрежение в семейството заради ставащото на вашето работно място. Сексуалните ви отношения са нехармонични, затова и днес не се надявайте на сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Не рискувайте с нови задачи, поставени ви днес, особено свързани с инвестиции, в които не сте склонни да участвате, за да избегнете финансови загуби. Денят  ви носи добри приходи, които сте в състояние да инвестирате в губещи сделки заради ласкателствата на колегите ви и податливост на влияние в нечия полза. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот, които вашите интимни партньори с нищо не са заслужили. Не сте доволни от сексуалните си отношения, но вината явно е и във вашето поведение и опити да търсите емоции извън семейството. 

РИБИ

Пригответе се за неприятни новини, които са свързани с неочаквани финансови проблеми във вашата фирма. Бъдете търпеливи и въздържани и ще намерите бързо изход от ситуацията. Не обвинявайте вашия счетоводител и подчинените си. Писателите, художниците, актьорите и музикантите имат възможност за изява. Не допускайте професионалните ви стремежи да вредят на личния ви живот, защото от вас, жените, зависи неговата стабилност. Сексуалните ви отношения са поохладнели. Вземете мерки, за да не страдате. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп