Хороскопът на Алена: Везните да не налагат мнението си, важни срещи за Скорпионите

ОВЕН

Ако в този почивен ден решите да разчитате на чарът и умението си да общувате печелите нови приятели. Имате възможност да подобрите финансовото състояние и обществената си позиция, но с разум, а не с емоция заради ретроградния Меркурий. Ако сте създали проблеми на работното място, промените, които предприемате, са за ваше добро и не допускат колебание. Ваши необмислени действия, с които целите да постигнете изясняване на отношенията, са причина за конфликти в семейството ви. Подтиквани от емоцията реагирате импулсивно. Проявите на ревност са забранени в този ден, а и ви лишават от сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Справяте се със задачите си отлично от сутринта в почивния ден, въпреки че никак не ви се работи, а професионалните ви успехи ще станат причина за клевети от страна на вашите колеги, но и за компромиси от ваша страна, защото сте ги предизвикали и не сте съобразили изискванията на ретроградния Меркурий. Приятната новина е, че благоприятните промени, започнали днес, ще ви следват през цялата седмица. Личните ви отношения изискват да сте женствени, чаровни и по-отговорни към интимния си партньор, да не мърморите и да не се оплаквате, за да не го притесните, особено ако сте заедно от скоро. Не създавайте повод за отдалечаването му и за липсата на сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ 

Във ваша полза е, стига да имате възможност в почивния ден да се усамотите и да направите оценка на постигнатото, съгласно изискванията на ретроградния Меркурий. От значение е да осъзнаете собствените си грешки и да ги отстраните. Ако сте достатъчно предпазливи и се вслушвате в съветите на вашите колеги, може да ви изненадат с предложение за допълнителна работа и последващи удовлетворяващи ви приходи. Разговорите в семейството ви ще бъдат успешни и ще приключат или пък ще възстановят отношенията ви, ако сте търпеливи и не проявявате капризите си. Не се колебайте да откажете интимност и секс, ако сте твърдо решени на раздяла. 

РАК

Справяте се със задълженията си с лекота в този почивен ден, въпреки че е от значение да приключите с битови проблеми. Не ги пренебрегвайте. На работното си място, отхвърлете задачите си до обед. След това се заемете с начинанията, ако не са импулсивни, защото Меркурий е ретрограден и не допуска необмислени действия. Очаквайте финансови постъпления, но и липса на  успех в деловите разговори. Осъзнайте собствените  грешки. Разправия, предизвикана неволно от вас, може да навреди на отношенията ви у дома. Заради непредпазливост рискувате да нарушите крехкия мир с брачния си или интимен партньор и да се лишите от сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Не се подавайте на емоцията, за да не развалите отношенията си с вашите колеги при ретроградното движение на Меркурий. Денят е почивен, но позволява отлична изява на работното място, дори и ако се опитват да ви пречат и да ви разсейват. Бъдете предпазливи в обещанията, свързани с работата ви и при съставянето на дългосрочни планове, въпреки че успехът е с вас. Очертават се проблеми в личните ви отношения, мили жени, ако пренесете професионалните разправии и недоволството от колегите си върху вашите близки. Сексуалният ви живот изисква активност и от ваша страна. 

ДЕВА

Във ваша полза е да планирате така този почивен ден, че да не се преуморявате. В противен случай рискувате да се провалите заради разсеяност и допуснати грешки при ретроградното движение на Меркурий. Професионалните ви задължения може и да изискват да се заемете с работата си незабавно, но може да ги прехвърлите на вашите колеги. Не пътувайте! Вечерта си дайте почивка и отклонете поканата за гостувате при приятели. Ако вие самите имате гости, нагостете ги с приготвени от вас вкусотии и ги изпратете по-рано. Ще имате време да се отдадете не романтични мигове, споделени чувства и сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Денят е почивен, но е изтъкан от напрежение, но ви дава възможност да прецените, кои са истинските ви приятели и на кои ваши колеги можете да се доверите. Бъдете внимателни в действията си, спазете изискванията на ретроградния Меркурий и успехът е с вас. Не налагайте мнението си с агресия. Спокойният тон ще направи на околните по-силно впечатление. Днес се огледайте за подходящ партньор, ако все още не сте семейни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в сексуални изживявания, ако не сте сигурни в чувствата си или пък имате намерение да се разделите с интимния си партньор. 

СКОРПИОН

Очертават се важни срещи, които, въпреки че денят е почивен е редно да проведете, и на които сте длъжни да говорите уверено. Очаквайте да ви се обадят делови партньори. Натоварени сте с много работа въпреки ретроградния Меркурий, но имате възможност за добри приходи. Ако се наложи да разговаряте с началниците и колегите си, запазете спокойствие. Личните ви отношения са нестабилни. Време е да осъзнаете грешките в поведението си и да направите крачката към промяна, която вие, жените, знаете как да предприемете и да е безболезнена. Любимите ви хора са се дистанцирали заради вашите капризи през последите дни. 

СТРЕЛЕЦ

Успехът е с вас, въпреки трудностите, с които се сблъсквате в почивния си ден. Замислете се над проблемите, свързани с професионалните ви планове и ги отстранете. Избягвайте разправия  с колегите си, само защото са решили да са заядливи. По този начин не печелите власт или подчинение, а ако сте тактични и умерени имате подкрепата на ретроградния Меркурий. Непреклонни сте към желанията на вашите близки и категорично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за ненужни според вас покупки. За да ви отмъстят партньорите ви, може да ви лишат от вечеря, последвана от интимни мигове и секс, което ще ви разочарова, защото сте настроени за сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Отношенията ви с вашите колеги, близки и съседи са хармонични. Не ви съветвам, ако все още съществуват недоразумения агресивно да доказвате правотата си, особено при ретроградното движение на Меркурий. Няма как да сте сигурни, че ако се подадете на нечии увещания да предприемете начинания, те ще са успешни заради странична подкрепа. Разчитайте на себе си в този почивен ден. Вашите близки искат да са заедно с вас вечерта. Не ги пренебрегвайте заради заетостта си. Приберете се навреме и пригответе вечеря. Ако не го сторите поведението ви може да ядоса любимия ви, да се изпокарате и да се лишите от сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Натоварени сте с много работа. Въпреки това и в почивния ден ще се справите със задълженията си. Подкрепете ваш възрастен роднина и с негова помощ, въпреки ретроградния Меркурий ще увеличите личните си доходи. Възникналите проблеми ще ви наложат да реагирате веднага. Не подценявайте добрата организация и дисциплина на вашето работно място. Не се поддавайте на увещанията на вашите близките да започнете ремонт в дома си, като от вас се иска да изтеглите не малко пари от семейната сметка. Внимавайте да не е уловка и парите да идат за нещо неочаквано и ненужно. Децата ви изнервят с исканията си, защото сте уморени. Вечерта се усамотете и се откажете от сексуалните удоволствия. 

РИБИ

На работното си място не бъдете прекалено активни в почивния ден, но може да прочетете още веднъж договорите, които сте подготвили за подпис през следващите дни, въпреки че Меркурий е ретрограден. Отделете време за себе си и вечерта си останете у дома. Имате право както на почивка, така и на посещения и гостуване на ваши приятели, което ще ви освободи от напрежението. Работата, бъдете дейни, а вечерта ще изживеете романтична среща. Ако сте семейни ще ви хванат в изневяра за пореден път. Прекалили сте и партньорът ви не вярва на клетвите ви, че повече няма да изневерявате. Бракът ви е пред разпад.

Коментари

Задължително поле