Хороскопът на Алена: Везните да не харчат за ненужни покупки, Скорпионите да не се ядосват на колеги

ОВЕН

Не мислете за бъдещите си професионални планове. Новите срещи ви носят рисковани предложения и много бъдещи разочарования. Овладейте емоцията си, защото може да ви попречи на решенията. Ограничете контактите си. Можете да подготвите за подпис договори и финансови документи, които ви гарантират успешно сътрудничество. Пътувайте и не се колебайте да поканите с вас и любимите си хора, ще им доставите радост и се изчистите съмненията в изневяра! Имате малка надежда да изясните причината за нередовния си сексуален живот. 

ТЕЛЕЦ

Ще се сблъскате с трудности, които няма как да предвидите защото са породени непознати хора, появили се неочаквано около вас. Въоръжете се с търпение, за да ги надмогнете и да се справите със задачите. Успехът е с вас. Не обиждайте колегите си с непредпазливи думи и упреци, че техни познати са ви създали проблеми. Ако усетите, че е настъпило охлаждане на чувствата ви, се постарайте да постигнете отново хармония. Изяснете причината в откровен разговор с вашите близки и с половинката си. Сексът ще ги стабилизира.

БЛИЗНАЦИ

На работното място се справяте бързо със задачите си. Във ваша полза е да отложите планираните делови срещи. Не проявявайте ината си. Поставете успешно начало на нови занимания. Денят е добър за научна работа. Благоприятен е за започване на ремонт във вашия офис, ако няма да пречи на служебните ви задължения и няма да блокира работата ви, защото ще претърпите загуби. Следобед се заемете със семейните си задължения, бъдете мили с близките си и ако прецените, че ще ви се отрази добре, пътувайте. Късметът може да ви изневери. Вечерта се усамотете в компанията на най-близките си хора. Почивайте си и ако не сте във форма отложете сексуалните наслади за следващия ден. 

РАК

Спокойствието на вашето работното място и хармонията в отношенията ви се отразяват добре.  Избягвайте ненужните спорове и не защитавайте ваш колега, който се е забъркал в конфликт. В никакъв случай не разказвайте за професионалните си планове на непознати хора, които са привидно добронамерени, но може да ви предадат, ако вашите конкуренти им платят за услугата. Отношенията с любимите ви хора са хармонични. Не допускайте странична намеса да повлиява негативно на настроението ви. Не пропускайте интимните мигове.

ЛЪВ

На работното място не допускайте намеса на некомпетентни хора, ако искате да се справите бързо и безпроблемно със задачите си. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на целите си. Очаквайте финансови постъпления, но не бързайте да харчите, защото тези пари са ви необходими за да покриете разходите си за месеца. Не си създавайте проблеми заради ината си. Пътувайте и се разнообразете заедно със семейство си, но не допускайте безпричинни разправии и не фрилтувайте с нови познати. Не се лишавайте от интимни мигове и сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Избягвайте критиката както към колегите, така и към вашите близки и не показвайте лошото си настроение на работното място. Не прекалявайте с вслушване в безсмислените разговори, които водят вашите колеги, а вие сте любопитни и постоянно надавате ухо, но е по-добре да не се намесвате Не взимайте прибързани и необмислени решения. Промените са във ваша полза. Следобед пътувайте с близките си или просто си почивайте у дома. Вечерта отново ще пропуснете секса. Чувствате се предадени, но това са поредните ви глупави самовнушения. 

ВЕЗНИ

Работата ви спори, ако се предпазвате от грешки. Не харчете пари за ненужни покупки, защото ще са ви необходими в близките дни. Имате възможност да разрешите личните си проблеми. Признанието и успехът ви са гарантирани, ако не се захващате със задачи, които не можете да завършите, но заради забавянето по ваша вина ще се наложи да ви отрежат от заплатата. Ядосани сте на близките си заради неизпълнени обещания. Обземащият ви гняв ще ви отдалечи от близките ви и ще ви лиши от сексуални наслади и романтични мигове. 

СКОРПИОН

На работното място сте прекалено уверени в себе си. Изпълнени сте с желание да докажете на всички вашите способности, но не бива да сте доверчиви. Предпазвайте се от предложенията за губещи инвестиции. С работата си се справяте отлично. Не се ядосвайте, ако зависите от колегите си или подчинените си, а те забавят тяхната част от общите ви задължения. Бъдете търпеливи. Вечерта възстановете хармонични отношения в дома си. Във ваша власт е да бъдете чаровни и неустоими и да се отдадете на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Не разчитайте на късмета си. С възможностите си сте в състояние да постигнете много. Бъдете търпеливи на работното място и успехът няма да ви изостави. Очаквайте материални придобивки до края на деня. Новите предложения за професионална реализация не трябва да ви главозамайват, защото може да претърпите загуби. Почивайте си и си създайте положителни емоции в компанията на любимите си хора. Ваше е правото на избор дали да се разделите с интимната си половинка, ако вече не сте удовлетворени в сексуално отношение. 

КОЗИРОГ

Отхвърлете най-важните си задачи за деня, за да не ви блокират и през следващите дни. Проведете отлаганите делови срещи и разговори. Вечерта си дайте почивка и не се занимавайте с нищо. Постепенно възстановявате отношенията с деловите си партньори. Дали ще съхраните тези отношения зависи от вашето добро желание и от умението ви да осъзнавате грешките си.  Дебнат ви конфликти с близките ви. Причинени са отново от недобронамерени хора. По-добре е да ги отминете с гордо мълчание, дори и ако трябва да се откажете от сексуалните удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Покажете на какво сте способни в делово отношение, докажете умението си да се справяте с всякакви кризисни ситуации. Не споделяйте новите си идеи и планове, защото неприятелите ви могат да ви провалят. Денят ви е добър за обсъждане на договори и сделки, но не позволява да поставяте подписа си под окончателните споразумения, въпреки, че вашите партньори са особено настоятелни. Подтиснати сте, че сте уморени и искате да си отпочинете, но след като е във ваша полза, си заслужава да положите усилие и да отидете на гости на ваши приятели. 

РИБИ

Добре е през целия ден да сте отговорни, задълбочени в задачите си и да разчитате на себе си. Отстоявайте принципите си и не допускайте да рушат авторитета ви. Успехът ще бъде с вас, ако не проявявате нетърпение и не сте прибързани. Пригответе се за нови задачи. Очаквайте информация за приходи. Ако сте пестеливи, ще може по-често да си почивате и да пътувате в края на всяка седмица. Не се учудвайте, ако по някакъв начин сте засегнали брачната си половинка. Извинете се, за да не се лишите от мечтата за секс и романтична вечеря.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп