Хороскопът на Алена: Везните да пътуват при възможност, Скорпионите обградени с неприятели

ОВЕН

От сутринта над вас властва емоцията, която е свързана за пореден път с действията ви от предишния ден. Ако сте били разумни и не сте пилели пари на вятъра, сега ще ви предложат изгодна инвестиция. Радвате се на материални успехи. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. В този ден Съдбата ви закриля, но би било добре и вие самите да сте предпазливи. Влюбени сте, но не знаете как да спечелите обекта на чувствата си. Несемейните да очакват предложение за брак. Сексът ще ви зареди с добро настроение, само ако сте сигурни в чувствата си и не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност. 

ТЕЛЕЦ

Емоцията надмогва разума ви. Неблагоприятното развитие на плановете ви на работното място се отразява на настроението ви. Вместо да сте напрегнати и конфликтни, може да преобърнете ставащото във ваша полза. Избягвайте срещите с хора, които ви използват и днес отново ще ви молят за заем. Интимните ви партньори се чувстват привлечени от вас. Ако ги обичате, не ги наранявайте. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания. 

БЛИЗНАЦИ

Причината да сте без настроение е отказът ви да започнете ремонт у дома. Не сте склонни да харчите. Най-напред отхвърлете професионалните си задължения и след това изяснете причината за отказа си. Навлизате в етап от живота си, който изисква от вас максимално внимание, за да ви подари усещане за радост и да ви даде допълнителна енергия и сили. Пазете се от проблеми в личния живот. Обърнете внимание на близките си. Контролирайте емоциите си. Отношенията с интимния ви партньор не са много добри, затова е добре да контролирате емоциите си. Не се надявайте на сексуални удоволствия.

РАК

Не бъдете прибързани, за да не си създадете проблеми на работното място. Деловите разговори провеждайте с търпение и такт. Срещите ви са успешни. Съдбата ви дава възможност да изявите заложбите си. Днес може и да пожънете успех, даряващ ви признанието на колегите, но дали ще го сторите зависи от вас и от никой друг. Жените  родени в знака изживяват романтична любов. Дайте възможност на мъжа до вас да ви подкрепя. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимите ви хора премахва напрежението и умората. 

ЛЪВ

Посветете се на трудностите в личния живот. За един ден успяха да ви създадат проблеми, породени от грешки на ваши близки, с които трябва да се справите за пореден път. На работното място сте напрегнати. Нямате причина да сте агресивни с вашите колеги, въпреки невъзможността да се откъснете от мислите за близките си, но се въоръжете с оптимизъм, защото ще се справите с всичко. Несемейните жени за пореден път ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща. Вечерта си създайте приятна обстановка, усамотете се с любимите си хора, не пропускайте сиксуалните изживявания.  

ДЕВА

От сутринта сте напрегнати и ще се наложи да постигнете компромис между желанията и задълженията си. Не разговаряйте на висок глас с вашите колеги, защото и така няма да ви чуят. Не спорете заядливо. Отложете деловите разговори, защото ще са неуспешни. На работното място не рискувайте и не отказвайте предложения за помощ, за да не съсипете постигнатото. Важните разговори, целящи изясняване на отношенията, заради роднинска намеса, по-добре отложете за друг ден. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте на сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Пътувайте, ако имате възможност и ще се почувствате добре, но само при положение, че не сте изнервени и напрегнати. Бъдете внимателни при срещи и нови делови запознанства. Пазете се от ваши колеги, които искат да се възползват от вас. Вашата доверчивост е причината да се опитат да ви навредят. Ще се разкъсвате между информация, която не сте проверили, ревност и съмнения. По-добре поговорете директно с партньора си и изяснете всички недоразумения на мига. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията си.

СКОРПИОН

Бъдете внимателни, защото може да сте обградени с неприятели. Ако имате до себе си колеги, които ви подкрепят, вървете уверено към мечтите си. Осъществете делови срещи и по възможност - делово пътуване. Всички промени, свързани с професионалните ви идеи и материалната ви стабилизация ще ви донесат успех, но не ги предприемайте прибързано. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания. 

СТРЕЛЕЦ

По традиция у нас днес си честити Първа пролет. Да е честита на всички вас, да ви носи здраве, щастие, любов и късмет през цялата година. Отново сте подвластни на промени. До обед работете сами, а след това се заемете със задълженията си заедно с вашите колеги. Не взимайте никакви крайни делови решения. При положителен и зареждащ ви с увереност повей на новото, действайте бързо и не пропускайте шансът си за успех. Не се захващайте с рисковани сделки. Възможни са усложнения в личния живот.

КОЗИРОГ

Предстои ви труден, но и успешен ден. Бъдете внимателни със запознанствата, които могат да ви донесат професионални проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Въпреки че сте по-мудни работата ви спори. Не се страхувайте и покажете че сте готови да действате уверено само в посока към поставената цел. Отдали сте се изцяло на интимния си партньор, но чувствата ви не са споделени така, както очаквате. По-добре се разделете. Не допускайте сексуален контакт, ако нямате желание за това. Ще ви е неприятно. 

ВОДОЛЕЙ

Приключите със стари споразумения не позволявайте на неовладяната емоция да ви попречи да сте реалисти. На работното място жънете предимно успехи свързани с материална стабилизация. Ако давате пари назаем ще събудите нечия неприязън. Не е във ваша полза да откажете допълнителна работа. Няма да се преуморите, а и приходите ще са отлични. Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, предпазливостта е задължителна, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако сте готови да се съобразите с желанието на интимния си партньор.

РИБИ

В този ден сте с променливо настроение, което е типично за вас, стига да не ви вреди. Вашето лекомислие може да стане причина за недоразумения и пропуснати шансове за финансови успехи. Не създавайте нови делови контакти. Бъдете внимателни при запознанства, защото ще са разочароващи в бъдеще. Възможни са усложнения с близките ви хора, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Интимният ви партньор се чувства наранен. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп