Хороскопът на Алена: Везните да се вслушат в интуицията си, Скорпионите да бъдат сговорчиви

ОВЕН

Имате сили, въпреки че деня е почивен, да преодолеете и най-големите трудности по пътя си, естествено, ако се вземете в ръце и да си гарантирате бъдещи професионални успехи. На работното място се справяте отлично със спешните си служебни задачи, но е по-добре да отложите деловите срещи и разговори, за да си спестите бъдещи проблеми. Меркурий има различни планове за вас. Променете към по-добро отношения си в семейството и с вашите възрастни роднини, защото те разчитат изцяло на вас. Ако имате до себе си любим човек се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ

Преценете дали имате свободни средства за инвестиции, за да избегнете загуби съгласно предупрежденията на ретроградния Меркурий. Бизнесмените да не се изкушават в почивния ден от предложенията са разширяване или обединяване на бизнеса, който развиват, само защото искат да са полезни на свои познати. Начинанията ви носят успех, но за ваша изненада и рискованите сделки. Намерете начин, ако сте обидили интимния си партньор да поднесете извиненията си. Романтична вечеря в приятно заведение може да изглади конфликта помежду ви и да ви дари с незабравими сексуални мигове. 

БЛИЗНАЦИ

Успехът ви в почивния ден зависи от неотложни промени, но само ако не се противопоставяте на Съдбата и ако спазвате изискванията на ретроградния Меркурий. Изнервени сте от невъзможността да отхвърлите задачите си до края на работния ден. Вашето безотговорно отношение към поставените задачи ще ви създаде неприятности, без значение дали сте заети в сферата на частния или на държавния сектор. Бъдете внимателни. В семейството очаквайте проблеми заради проявеното лекомислието на ваш близък приятел, който ви ревнува от съпруга ви. Не планирайте среща с приятелки, които сте поканили на вечеря, за да не изострите допълнително обстановката. 

РАК

На работното място за пореден път ще жънете успех и ще заслужите повишение на заплатата или на нова служебна позиция, въпреки че деня е почивен. Трудности няма да липсват, защото сте склонни да се откажете от работата си, вместо да отстъпите при ретроградното движение на Меркурий. Бъдете в хармония със себе си  и с моралните си принципи. Следобед ще ви изненада запознанство, а вечерта ви очаква незабравима романтична среща. Ако сте семейни не изневерявайте, за да не съсипете хармоничните отношения в дома си, а и за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Не пропускайте в този почивен ден възможностите за отлична изява на вашия интелект и дарби. Длъжни сте да се заемете отговорно и без оплакване със задълженията си въпреки ретроградното движение на Меркурий. Трудностите, които изобщо не очаквате, ще се превърнат в поредната причина за още по-голямата ви активност и желание да се докажете и ще успеете. Разходете се или се вижте с приятелки. В приятна компания ще се освободите от напрежението и няма да сте агресивни към любимия си или пък към брачния си партньор. Сексуалните удоволствия са другата възможност да се заредите със сили. 

ДЕВА

В почивния ден не спорете с вашите колеги без причина или само защото сте ядосани на някого и търсите на кого да излеете яда си. Не правете опити да осъществите плановете си без оглед на средствата. Начинанията са неуспешни при ретроградното движение на Меркурий. Откажете се от тях и се отдайте на служебните си задължения, които ще ви донесат успех, ако ги приключите в срок. Вечерта очаквайте романтична среща, която може да ви дари незабравими мигове, но ако сте семейни и да провали брака ви, защото може да се влюбите и да забравите за целия свят

ВЕЗНИ

Вашите професионални планове може да се променят в негативна посока, ако в почивния ден се доверите на късмета си или поверите работа си на вашите колеги, които при ретроградния Меркурий може нарочно да ви провалят, вместо да помогнат, а оправданието след това ще е така поднесено, че виновните ще сте вие. Вслушвайте се в интуицията си. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с вашите колегите и делови партньори. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от резки промени в настроението, заради ваше неразположение. Отношенията ви за пореден път са подложени на проверка. Сексуалните ви отношения са напълно замразени. 

СКОРПИОН

Бъдете сговорчиви с вашите колеги, делови партньори и подчинени. В противен случай тяхното противопоставяне и в почивния ден ще е причина вместо успех, да изживеете застой, който няма да ви донесе полза,  ако не спазвате изискванията на ретроградния Меркурий. Не е желателно да пътувате. От вашата гъвкавост и практичност зависят не само нормалните отношения, а и по-нататъшното постигане на целите ви. Обстановката в дома ви е мразовита заради съмнения в изневяра, които са породени от интриги, достигнали до партньора ви. Не са изключени прояви на ревност, които ще доведат до скандал и неразбирателство и до лишаване от сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Въпреки напрежението в отношенията почивния ден ви обещава успех и заслужена висока оценка носеща признание, които са заслужени, но будят завистта на околните. Преценете дали да помогнете на колегите си или е по-добре да не им подавате ръка, която няма да бъде оценена, защото Меркурий е ретрограден. Отложете планираното пътуване и се заемете със задачите, които трябва да отхвърлите до края на работния ден. Романтично настроени сте и изпълнени с обич към любимия. Той ще оцени вашето отношение, но не го убеждавайте да направи покупки, породени от желанието ви да се поглезите. По-добре приемете да отидете на ресторант, а след това се отдайте на незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

На работното място е във ваша полза да не сте разсеяни и безотговорни към задълженията си, въпреки че деня е почивен, да се задълбочите и да приключите с важна задача, която вече не позволява отлагане. Деловите срещи планирани за днес са успешни, ако не критикувате и изслушвате.  С каквито трудности породени и от ретроградното движение на Меркурий да се сблъскате ги приемете като поредната възможност да блеснете пред колегите си. От вас зависи дали вечерта ще имате посещение на семейни приятели или ще се усамотите с близките си. Не пропускайте сексуалните удоволствия заради ваши съседи, които отказват да си тръгнат и искат още да си приказвате. Кажете им, че сте уморени и ще си лягате. 

ВОДОЛЕЙ

Справяте добре със задачите си, но се постарайте да ги приключите до обед в почивния ден. Следобед ще се наложи да се срещате с ваши колеги, които искат да им помогнете, но преценете дали е във вашите възможности. Отказът ви ще ги разочарова по-малко, отколкото несбъднатата надежда, защото Меркурий е ретрограден. Подтиска ви нежеланието да се подчините на нови разпоредби на работното място, с част от които не сте съгласни. Помислете за създаване на семейство, ако сте самотни, скъпи дами, и съхранете хармоничните си отношения с интимната си половинка. Сексуалните удоволствия са естествения и приятен завършек на деня. 

РИБИ

Осъществете професионалните си идеи и предприемете обсъждането на планираните нови проекти, въпреки че деня е почивен. Успех ще жънат занимаващите се със строителство и продажба на недвижими имоти. Предпоставка за успех е да се осланяте на разума си, а не на чувствата. Предпазвайте се от разговори за инвестиции, въпреки че нямате забрана да ги провеждате и не забравяйте, че Меркурий е ретрограден. Ако не сте семейни мили дами, може да срещнете хора, които ви приемат и разбират и ще дарят с обич копнеещото ви за чувства и нежност сърце. Сексуалните удоволствия са ви разрешени, ако сте опознали добре новите си партньори и сте решили да задълбочите отношенията си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп