Хороскопът на Алена: Везните се чувстват стабилни и доволни, предлагат повишение на Скорпионите

ОВЕН 

Събудете любопитството на вашите колеги, като ги запознаете с вашите нови проекти и им помогнете да вникнат в същността им, въпреки че Меркурий е вече ретрограден. Успехът ви е сигурен, ако ги претворите в реалност въпреки че деня е почивен. Бизнесмените днес не бива да се съгласяват на предложения за инвестиции. Да отложат разговорите за следващия месец. Не ви съветвам импулсивно да пристъпвате към смяна на работата си. Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и ще ви лиши от сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ 

Денят е почивен, но е особено успешен за хората на изкуството, които ще получат мечтаното предложение за изява извън България. Не бива да го отказват. Не пропускайте възможността за себеизява, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Не е във ваша полза да започване нови задачи в края на месеца. Изчакайте няколко дни и обмислите още веднъж намерението си. Вечерта сте поканени на работна вечеря, но можете да си вземете и компания. Поканете интимната си или брачна половинка, за да избегнете проявите на ревност. Сексуалните удоволствия трябва да са взаимно желани. 

БЛИЗНАЦИ

Днес, в почивния ден сте импулсивни и устремени към нови хоризонти, а Меркурий започна ретроградното си движение. Искате да осъществите една ваша голяма мечта, но не го правете с устрем, който може рязко да бъде блокиран заради неочаквани трудности. Не е изключено да ви посетят ваши делови партньори, пристигнали неочаквано от чужбина. На всяка цена осъществете среща с тях. В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния. След като приключите със семейните разправии се отдайте на романтична вечеря и сексуални удоволствия. 

РАК

Ще бъдете неприятно изненадани от новината в почивния ден, че ваш конкурент опитва да заеме вашето място, особено ако се занимавате с политика, без за знае, че сте па път да се откажете. Бъдете бдителни при започналото ретроградно движение на Меркурий. Заемете се със задълженията си. Не ви съветвам да се трудите активно, ако се налага да сте на работното си място, отдайте се на задълженията си до обед. Пътувайте. Въпреки напрежението през деня сте доволни от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. Не бъдете прекалено разточителни. След вечеря си отворете бутилка червено вино и се отдайте на интимни мигове и желан незабравим секс. 

ЛЪВ 

Постарайте се в почивния ден да си изясните какви са плановете ви за следващите два месеца и не допускайте ненужно разпиляване при започналото ретроградно движение на Меркурий. От правилното разпределение на вашите задачи зависи дали ще ги отхвърлите в срок. Тези от вас, които имат намерение да пътуват за делова среща, да са подготвени, че може да закъснеят. Не проявявайте нервност. Очертават се проблеми в личните ви отношения, но причината е в мъглявината на неяснотите. Не закъснявайте след работно време. Пригответе се за романтична среща и незабравими сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Не сте настроени за общуване с близките си и с вашите колеги в този почивен. Ако имате професионални проблеми ги разрешете сами, без намесата на вашия началник, особено след като Меркурий е ретрограден и искането за подкрепа може да се окаже във ваша вреда. Тези от вас, които развиват бизнес, днес може да пожънат неочакван успех. Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимната ви половинка е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте. 

ВЕЗНИ

Ще се чувствате стабилни и доволни, въпреки че денят е почивен. Доброто ви настроение ще повлияе и околните. Нямате причина да се притеснявате за финансовото си състояние. Какво по-хубаво от това. Опитват се да провалят обмислянето на новите ви професионални планове, но няма да успеят да ви навредят, защото сте подготвени за удари от неприятели и все пак Меркурий е ретрограден. В този ден ви съветвам да проявите гъвкавост в общуването с близките си, съгласете се на техните предложения. Ако овладеете емоциите си, ако се извините при ваши грешки в отношенията, няма да се лишите от сексуални наслади. 

СКОРПИОН

Ако следвате верните ходове, в почивния ден може да ви предложат повишение, защото вашия началник ви харесва и одобрява работата ви. Възползвайте се от тази възможност, но с мярка, защото Меркурий  вече е ретрограден. Задачите ви е са много и затова е добре да планирате следващия месец и да обмислите къде да прекарате почивните и празнични дни. Не предизвиквайте сами собственият си провал. Личните ви отношения са в криза от снощи заради неразбирателство с брачната половинка, която знае, че имате друга връзка. Няма как да убедите половинката си, че това е временно увлечение и ще се лишите от уважението и от сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Съдбата ви закриля, въпреки трудностите на работното място през целия почивен ден. Засилва се увереността ви, че успешно ще се справите със задачите си в поставения срок. Пазете се от негативно влияние, подтикнато и от ретроградното движение на Меркурий. Контролирайте емоцията. Откажете предложения за инвестиции, за които нямате достатъчно средства. Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите половинката си без да сте уверени във вината й. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Очаквайте трудности  в този ден при постигането на мечтаните материални успехи и заради ваши пропуски и заради ретроградния Меркурий. Не пропилявайте шансовете си за уговаряне на доходна работа. Приемете делово предложение. Работата в съдружие ви носи успех, защото ще ви бъде по-лесно да преодолявате трудностите по пътя си. Бъдете внимателни с близките си от сутринта в този ден, за да си почивате без спорове и напрежение. Възможни са недоразумения и конфликти, които ще притъпите вечерта, ако не съсипете докрай настроението си,  със сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Днес, въпреки че деня е почивен не успявате да избегнете  неблагоприятни контакти, които ви пречат да сте достатъчно прозорливи. Намерете бързо решение на проблемите си, за да не се задълбочат по време на ретроградното движение на Меркурий. Ако сте концентрирани и търпеливи, ще се справите със задълженията си. Не допускайте чувствата да попречат на разума да види истинските черти на хората, домогващи се до вашите планове. Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни отношения. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ. 

РИБИ

Денят е почивен и изисква да сте критични към постъпките си, за да избегнете трудностите сутринта. Имате възможност да се справите със задълженията си на работното място. Избягвайте новите запознанства, бъдете сдържани в общуването с колегите си и деловите си партньори и не забравяйте, че Меркурий започна ретроградното си движение. Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви или за належащо лечение на роднини. При влюбените и съпрузите могат да възникнат недоразумения заради  пари. Вечерта не се отказвайте от сексуалните удоволствия. 

Коментари

Задължително поле