Хороскопът на Алена: Везните с притеснения и тревоги, денят обещава успех на Скорпионите

ОВЕН

Не действайте под влияние на емоцията, каквото и да се случва около вас в почивния ден. Наложете си спокойствие и обмисляйте задълбочено всичко, което имате намерение да предприемете. Не се бавете, а се възползвайте от предложенията за нови професионални изяви изпречили се на пътя ви, но съобразете и ограниченията. Ще се наложи да помогнете на ваш човек, който се е оженил за ваша приятелка. Рискувате да предизвикате ревността на партньора си си, който иска да дойде с вас. По-добре изберете по-малкото зло и го вземете на уговорената среща, вместо да съсипвате сексуалните си отношения. 

ТЕЛЕЦ

Разчитайте на себе си в почивния ден и не се доверявайте на вашите колеги, за да постигнете мечтите си и да осъществите плановете си на работното място. Не губете време в очакване, дори ако мислите, че не е дошъл подходящия момент. Ще си създадете ненужни проблеми. По-добре се откажете от деловите си пътувания и завършете служебните си задачи. Вечерта очаквайте разправии с роднини заради непотушен скандал, започнал в ранни зори с родителите на съпруга ви. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот, след като непрекъснато ви напомнят колко сте некоректни към партньора си. 

БЛИЗНАЦИ

Не се опитвайте да прехвърляте задълженията си на вашите колеги, защото ще се окаже, че са ви лишили от приходите ви, като са се заели и с вашата работа в почивния ден. От деловите предложения извлечете максимална полза. Ако имате намерение да сменяте работното си място или сферата на дейност, не го обсъждайте в този ден. До обед избягвайте разправии със семейството и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. Изяснете причината за напрежението с брачната си половинка и не се отказвайте от сексуалните удоволствия. 

РАК 

Поставете ново начало, което ви позволява в почивния ден да се издигнете на ново обществено и професионално стъпало, ако това е вашата цел, но с разум и умереност. На работното място се справяте добре, ако сте съсредоточени и не пилеете времето си в безполезни разговори. Дразни ви намесата на вашите колеги, които искат да ви помогнат. Вечерта си дайте заслужена почивка. Забравете за семейните си задължения, за готвенето, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и сексуални изживявания. 

ЛЪВ

Опитите ви в почивния ден да привлечете вниманието на околните като споделите за ваши проблеми са безсмислени. Свикнали са сами да се справяте и с вашите и с техните трудности. Срещнете се с деловите си партньори и обсъдете финансовите си  ходове. Служебните разговори са успешни. Денят е благоприятен и за допълнителна работа. Бъдете решителни и поставете исканията си. Вечерта си поканете гости. Създайте уютна, романтична обстановка за себе си и за близките си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате. 

ДЕВА

Целият почивен ден е успешен за вас, дори и ако се опитват да ви вредят и да ви пречат. Не се впечатлявайте от интригите на ваши близки. Очаквайте предложение за делово пътуване. Ако прецените, че ще ви натовари го откажете, дори и ако успехът който ще пожънете си заслужава да го осъществите. Вечерта си почивайте в компанията на любимите си хора. Имате право на това. Пригответе нещо вкусно за хапване. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието.

ВЕЗНИ

Възможни са проблеми и заради грешки, които сте допуснали преди време на работното място. Пътуванията зад граница са нежелателни. Днес, въпреки че денят е почивен, сте прекалено обвързани с притесненията си. Тревогите ви са неоснователни, но могат да провалят вашите планове. Не се опитвайте да правите непоискано добро, защото няма да оценят помощта ви. Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си.

СКОРПИОН

Срещнете се с делови партньори, за да обсъдите бъдещите си финансови ходове, но ги планирайте за следващия месец. Денят е почивен, но ви обещава успех, ако сте разумни и не инвестирате в губещ проект. Притеснени сте и се надявате да поговорите с ваш приятел, за да ви олекне. Ваши близки ви искат отново пари назаем, който може и да не ви върнат. Заради лични проблеми картинката на деня ви е кристално неясна, защото сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани. Не се надявайте на сдобрявате в леглото, ако сте създали повод за отдалечаване на любимия ви.

СТРЕЛЕЦ

Всички дейности изискващи въображение и творчески подход, а такъв можете да приложите във всяка професионална сфера, ви носят успех и в почивния ден. Обърнете внимание на деловите предложения, без да давате краен отговор. Успех ще си гарантирате и ако сте гъвкави и приспособими. Справяте се успешно със служебните си задължения. Не проявявайте щедрост без причина. Самотните жени да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако сте стигнали до точката на кипене и сте допуснали скандал.

КОЗИРОГ

Разрешете наболелите проблеми на вашето работното място, след като колегите ви не успяват, но не пропускайте факта, че не бива да го правите с агресия. Ще заслужите уважение, а и ще се справите със служебните си задължения. Не е изключено да осъществите отдавнашна мечта и да постигнете желания успех. Не правете прибързани изводи, ако не сте уверени в правотата си. Склонни сте да бягате от реалността в личните си отношения, скъпи жени. Сами ще предизвикате усложнения в личния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат доброто настроение. 

ВОДОЛЕЙ

В почивния ден на работното място се задълбочете в задълженията си. Тези от вас, които се занимават с търговия, само да обмислят, но без да сключват на финансови сделки, защото изискването е  да бъдат предпазливи, ако искат да спечелят. Разочаровани сте от ваши близки, които са споделили лична информация и са ви наранили. Забравете за тези хора. Не спорете с роднините си, които са решили да ви омъжат без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема. Семейните имат възможност да се отдадат на интимни мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

В почивния ден проведете деловите разговори, от които зависи бъдещото ви професионално развитие. Обмисляйте добре предложенията и не бързайте да се съгласявате с тях, ако ви притесняват. Не разчитайте на късмета си, ако искате да постигнете целите си и да изживеете поредната си професионална победа. Ще се приберете уморени, но доволни от себе си, заради успехи на работното място, въпреки че деня е празничен. Останете с близките си. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп